Jämsän kaupungin elinvoimapalvelut hakee määräaikaista 

YRITYSVELHOA

Tehtävänäsi on vastata Jämsän kaupungin yrityspalvelutiimissä uusyrityshankinnasta ja erilaisten liidien selvittämisestä. 

Edellytämme sinulta ripeäotteisuutta, monipuolista kokemusta liike-elämästä ja/tai yrittäjyydestä, näkemystä yritystoiminnan ja yrittäjyyden kehittämisestä, soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. 

Arvostamme kokemusta teknologiateollisuudesta ja kansainvälisistä kehittämistehtävistä, kykyä yrityskehitysprosessien johtamiseen ja asiantuntijaverkoston hyödyntämiseen, yritysrahoitusmahdollisuuksien tuntemusta, innostavaa ja kannustavaa kehittäjäluonnetta, projektitoiminnan tuntemusta sekä kielitaitoa. 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kvtes:n mukaisesti. Toimen täyttämisessä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Toimi on määräaikainen 31.12.2021 asti. 

Lisätietoja antaa elinvoimajohtaja Anna-Liisa Juurinen, puh 040 747 7736, anna-liisa.juurinen@jamsa.fi

Palvelusuhteen alussa työntekijän / viranhaltijan edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työhöntulotarkastukseen. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi 4.10.2020 mennessä sähköiseen Laura-rekrytointijärjestelmään (www.jamsa.fi).

Osaamisalue: ,