JIK ky

Sairaanhoitajan / terveydenhoitajan toimi, JIK ky, Jalasjärven kotihoito

  • Sijainti Jalasjärvi
  • Julkaistu 22.11.2022, 13:00
  • Suljettu 16.12.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitajan / terveydenhoitajan toimi, JIK ky, Jalasjärven kotihoito

                                                                                                      

Sairaanhoitajan / terveydenhoitajan toimi, JIK ky, Jalasjärven kotihoito

Alkusijoituspaikka: JIK ky, Jalasjärven kotihoito, Kurikka 

Haemme sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa Jalasjärven kotihoitoon 9.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. JIK ky:n toiminta siirtyy osaksi Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuetta 1.1.2023.

Kotihoito hoitaa pääsääntöisesti ikääntyneitä asiakkaita heidän kodeissaan. Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakkaiden kotona asumista.

Kelpoisuusehdot: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi alan opistoasteen tutkinto. Haussa huomioidaan myös valmistuvat opiskelijat. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen. Lisäksi arvostamme kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien hoitotyöstä ja innostusta kuntouttavan työotteen toteuttamiseen.

Toimi on vakituinen ja kokoaikainen. Viikkotyöaika on palvelussuhteen alussa 38,25 t. Työ on päivätyötä. Toimen palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Koeajan aikana valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVe – lääkehoidon opinnot. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. JIK ky on savuton työpaikka. Työ edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakemukset, joihin liitetään ansioluettelo, jätetään sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa www.jikky.fi/rekry  Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Tiedustelut: osastonhoitaja Susanna Viitala 044 550 3049 tai susanna.viitala@jikky.fi

Hakuaika päättyy: 16.12.2022 klo 14.00

                                                                                                

JIK ky on Ilmajoen kunnan sekä Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon, ympäristöterveydenhuollon sekä Kurikan sosiaalihuollon palveluja. Palvelemme 33 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee yli 1000 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista. 

Osaamisalue: