TULE MEILLE TÖIHIN!

 

Haemme Japrotek Oy Ab:n

palvelukseen Pietarsaareen

KONEISTAJIA

 

Tehtäviisi kuuluu teräksisten yksittäiskappaleiden ja piensarjatuotteiden koneistus sorvaamalla, jyrsimällä, poraamalla ja sahaamalla manuaalikoneilla. Taitojen ja halujen mukaan voit tehdä myös muita konepajatöitä. Materiaaleina ovat ruostumaton, haponkestävä ja erilaiset jalomateriaalit kuten titaani.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja/tai työkokemusta sekä piirustusten lukutaitoa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Omaat hyvä kädentaidot ja tunnet ammattiylpeyttä omasta osaamisestasi. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Arvostamme aiempaa kokemusta konepajateollisuudesta sekä paikallisen teollisuuden tuntemusta.

Tarjoamme:

  • vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä 
  • kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti 
  • organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin 

Kiinnostuitko? Rekrytoinnit suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa.

Hakuohje ja lisätietoja tehtävästä oheisen hakupainikkeen kautta 1.9.2019 mennessä tai Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela 040 685 5200. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

www.japrotek.fi

Osaamisalue:

Japrotek

Pietarsaaressa toimiva Japrotek Oy Ab kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelua, johon sisältyvät tuotteiden suunnittelu, tuote- kehitys, valmistus, asennus sekä käynnistys-, huolto- ja varaosapalvelut. Japrotekin asiakkaina on globaalisti toimivia, maailman johtavia puunjalostus-, kemian ja metallurgisen energiateollisuuden yrityksiä. Japrotek Oy Ab työllistää noin 55 henkilöä. Lisätietoja www.japrotek.fi