Pääkaupunkiseudun lähellä sijaitseva Järvenpää on yli 42 000 asukkaan kulttuurikaupunki, jonka palveluksessa on noin 2300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki on edelläkävijä kunta-alan toimintakulttuurin kehittämisessä ja panostaa henkilöstön työhyvinvointiin sekä heidän osaamisensa kehittämiseen.

Haemme Konsernipalveluihin edelläkävijöiden joukkoon

controlleria

aloitus sopimuksen mukaan.

Controllerina vastaat kaupungin talouden ja toiminnan suunnittelun, seurannan ja raportoinnin koordinoinnista ja toteutuksesta sekä em. prosessien ja järjestelmien kehittämisestä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kuntakentän talouden suunnittelutehtävistä ja kuntapuolen rahoitusmekanismien tuntemusta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista taulukkolaskennan (excel) hallintaa, talous- ja raportointijärjestelmien osaamista sekä yleisempää ICT:n ja tietokantojen ymmärrystä.

Lisätietoja tehtävästä antavat talous- ja hallintojohtaja Antti Peltola, puh. 040 315 2854, antti.peltola@jarvenpaa.fi ja talouspäällikkö Kirsi Rinne, puh. 040 315 2907, kirsi.rinne@jarvenpaa.fi.

Hakuaika päättyy 26.7.2018 klo 15. Haastattelut pidetään 1. ja 2.8.2018. Hakuaikaa jatkettu. 

Kelpoisuusehdot

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka.

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi