Pääkaupunkiseudun lähellä sijaitseva Järvenpää on yli 42 000 asukkaan kulttuurikaupunki, jonka palveluksessa on noin 2300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki on edelläkävijä kunta-alan toimintakulttuurin kehittämisessä ja panostaa henkilöstön työhyvinvointiin sekä heidän osaamisensa kehittämiseen.

Haemme Konsernipalveluihin edelläkävijöiden joukkoon

controlleria

aloitus sopimuksen mukaan.

Controllerina vastaat kaupungin talouden suunnittelun ja seurannan koordinoinnista, toteutuksesta ja kehittämisestä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vaativista kuntakentän talouden suunnittelutehtävistä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista taulukkolaskennan (excel) hallintaa, ICT:n ja tietokantojen ymmärrystä sekä kuntapuolen rahoitusmekanismin tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antavat talous- ja hallintojohtaja Antti Peltola, puh. 040 315 2854, antti.peltola@jarvenpaa.fi ja talouspäällikkö Kirsi Rinne, puh. 040 315 2907, kirsi.rinne@jarvenpaa.fi.

Hakuaika päättyy 28.6.2018 klo 15. 

Kelpoisuusehdot

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka.

Osaamisalue:

Jaa ilmoitus

Lähetä tämä ystävällesi