LevelUp Oy

Digimarkkinoinnin ratkaisumyyjä

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Pohjois-Pohjanmaa
  • Julkaistu 23.02.2024, 9:40
  • Suljettu 11.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Digimarkkinoinnin ratkaisumyyjä

Etsimme tiimiimme kokenutta, tuloshakuista digimarkkinoinnin ratkaisumyyjää!

Oletko myynnin ammattilainen ja kovan tason osaaja? Haluatko myydä asiakkaalle räätälöityjä toimivia ja tehokkaita digimarkkinoinnin ratkaisuja yhdessä asiantuntijatiimimme kanssa? Innostutko asiakkaiden kohtaamisesta, hyvien sopimusten tekemistä sekä vaikutusmahdollisuuksista omaan palkkaasi?

Jos vastaisit näihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

LevelUpilla haetaan nyt digimarkkinoinnin ratkaisuiden myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi myyt LevelUpin digimarkkinointipalveluita sekä verkkosivujen ja verkkokauppojen kehitystä keskittyen uusasiakashankintaan. Työskentelet digimarkkinoinnin asiantuntijatiimissämme verkkosivukehittäjien ja digimarkkinoijien rinnalla, jotta asiantuntemus tarjottavista ratkaisuista on sujuvasti hyödynnettävissä. 

Mitä toivomme uudelta työkaverilta

Työssäsi tarvitset kokemusta tuloksellisesta digimarkkinointipalveluiden myynnistä tai kokeneena myyjänä olet kiinnostunut digimarkkinoinnista ja haluat oppia lisää. Prosessin mukainen toimiminen on sinulle tuttua ja osaat paketoida yrityksemme osaamista asiakkaan tarpeiden mukaisiksi palveluiksi. 

Taustaltasi voit olla esimerkiksi kokenut ja tuloksellinen 

  • asiakaskumppanuuksista jo aiemmin vastannut ratkaisumyyjä, joka kaipaa muutosta ja arvostaa avointa, konstailematonta yrityskulttuuria. Omaat jo laajan kokemuksen sekä näkemyksen digimarkkinoinnin palveluratkaisuiden asiakasyrityksistä. 
  • B2B-markkinoija, jolla on vahva tahto ja tavoitteena kehittyä digimarkkinoinnin palveluiden mestarimyyjäksi.
  • muu B2B-myyjä, jolle on jo kehittynyt toimiva ja vahva myyntirutiini ja sinulla on tahto ja taito vaihtaa myytäväksi palvelutuotteeksi digimarkkinoinnin ratkaisut.

Verkostosi ovat laajat ja hyödynnät verkostoja sujuvasti markkinointipalveluiden myyjänä.

Tehtävään ei ole erityistä koulutusvaatimusta, tärkeämpää on osaaminen, kokemus sekä taito ja kiinnostus myyntityöhön. Etsimme valmista osaajaa, joka pääsee nopeasti myyntityön vauhtiin.

Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ratkaisuhakuinen persoona, jonka kanssa yrityspäättäjät mielellään toimivat. Myyjänä olet systemaattinen ja ahkera sekä omaat sopivan määrän kilpailuhenkeä.

Palkkaus koostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Tavoitetasolla ansiosi tehtävässä on suuruusluokkaa 5 000 €/kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian huhtikuussa.  

LevelUpilla työskennellään paikkariippumattomasti ja tehtävässä on 100 % etätyömahdollisuus. Meillä on toimistot Helsingin Lauttasaaressa ja Ylivieskassa, mutta valtaosa työntekijöistämme työskentelee päivittäin kotikonttorilta. Sinun tiimikaverisi ovat tällä hetkellä Oulussa, Jyväskylässä, Espoossa ja Lahdessa.

Millainen LevelUp on työnantajana?

Työyhteisöämme kuvatessa mukaan mahtuu rento tekemisen fiilis, huiput työkaverit sekä halu kasvaa ja kehittyä. Strateginen tavoitteemme henkilöstöä koskien on olla paras paikka tehdä työtä mistä vain. 

Lokakuussa 2023 toteutetussa henkilöstökyselyssä meidän NPS oli 66, mikä tarkoittaa, että valtaosa työntekijöistämme suosittelee LevelUpia työpaikkana ystävilleen. Voit lukea työntekijätarinoita tulevista työkavereistasi verkkosivuiltamme.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat:

Joustava etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin

Erittäin kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä sairaskuluvakuutus

Laajennetut työterveyshuollon palvelut

Lounas-, hieronta- sekä liikunta- ja kulttuuriedut

Yrityksen vuosittainen palkitsemisjärjestelmä

Monipuolisena, kasvavana markkinointi- ja myyntitoimistona meillä on loistavat kehitysmahdollisuudet urallesi!

Innostuitko tehtävästä tai tunnetko jonkun, jolle se voisi sopia? 

Me haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävään Rekry-järjestelmämme kautta. Linkittämällä hakemukseesi kokemusta, osaamistasi sekä kiinnostusta myyntityöhön kuvaavaa sisältöä pääsemme parhaiten kiinni osaamiseesi. 

Hakuaika päättyy viimeistään sunnuntaina 10.3.2024. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuaikana. Jätä hakemus nyt ja liity LevelUpin aitoon, joustavaan ja asenteella varustettuun joukkoon!

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa LevelUpin toimitusjohtaja Jouni Anttila, p. 050 350 9913, jouni.anttila@levelup.fi . Jounin tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Jos soitat ja ensiyrittämällä ei vastata, laita viesti, niin paluupuhelu tulee takuuvarmasti. 

Osaamisalue:

LevelUp Oy

LevelUp Oy on mahdollisuuksien myynti- ja markkinointitoimisto. Tiimistämme löytyy digituotannon, sisällöntuotannon, digimarkkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Olisitko sinä vapaa kasvamaan kanssamme?