Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Haemme Opetuksen ja kasvatuksen palvelualueelle Pikkuvanhan päiväkotiin 

LASTENTARHANOPETTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen

ajalle 1.10.2019-31.5.2020.

Pikkuvanhan päiväkoti on osa Lampaanpolskan yksikköä. Etsimme motivoitunutta ja ammattitaitosta lastentarhanopettajaa opintovapaan sijaisuuteen osaksi ammattitaitoista ja työstä innostunutta työyhteisöä. Lastentarhanopettajan sijaisuus on 2-4 -vuotiaiden lasten ryhmässä, jossa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan varhaiskasvatusta yhdessä ryhmän toisen lastentarhanopettajan kanssa. 

Järvenpääläisenä lastentarhanopettajana pääset toteuttamaan tiimissäsi pedagogista johtajuutta ja hyödyntämään laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelun, toteuttamisen ja arvioinnin taitojasi. Kasvattajien tukena arjessa työskentelee kahdeksan alueellista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa sekä kaksi S2-opettajaa.

Arvostamme pedagogista silmää, hyviä tiimityötaitoja, tvt-osaamista ja sitä, että tuot raikkaat lapsilähtöiset ideasi varhaiskasvatuksen arjen kehittämiseen. Toivomme Sinulta positiivista työotetta, kiireettömyyttä ja läsnäoloa sekä rohkeutta kokeilla uutta ja tarttua haasteisiin. 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden loistaa, viihtyä ja kehittyä työssäsi varhaiskasvattajana. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen esimies Susanna Litmanen, puh. 040 315 2414, susanna.litmanen@jarvenpaa.fi. 

Hakuaika päättyy 29.8.2019 klo 15. 

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona lastentarhanopettajan tehtävään noudatetaan varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § ja 27 § siirtymäsäännöksineen. Haussa huomioidaan myös vuoden 2019 aikana valmistuvat lastentarhanopettajat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Palvelussuhteen ehdot

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on neljä kuukautta. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka.

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on elinvoimainen 39 000 asukkaan kulttuurikaupunki. Järvenpään kaupungin palveluksessa on noin 2 200 kunta-alan ammattilaista. Kaupungin työyksiköissä kehitetään aktiivisesti hyvää toimintakulttuuria ja huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista monin tavoin. Työyhteisöjä palkitaan kehittämishankkeista ja tuloksellisesta työstä laatu- ja innovaatiokannustein sekä Sukkela-pikapalkkioin. Henkilöstön työhyvinvointiin panostetaan tarjoamalla henkilöstölle liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka ja henkilöstöä kannustetaan tupakoimattomuuteen.
www.jarvenpaa.fi