Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Järvenpää tunnetaan laadukkaista ja monipuolisista perusopetuspalveluista. Järvenpäässä on elokuussa 2019 kuusi alakoulua, yksi yläkoulu, kolme yhtenäiskoulua ja lukio. Perusopetuksessa on tällä hetkellä noin 4400 oppilasta.

Haemme Järvenpään perusopetukseen Kinnarin kouluun

LUOKANOPETTAJAA

aloitus sopimuksen mukaan – 31.7.2020 saakka.

Kinnarin koulu on uusi, elokuussa 2019 valmistuva yhtenäinen peruskoulu vuosiluokille 1-9. Koulussa toimii lisäksi kolme esiopetuksen ryhmää kiinteässä yhteistyössä 1. ja 2. luokkien kanssa. Koulun toiminnan tavoitteena on taata oppilaille kannustava, myönteinen, turvallinen ja yksilöllinen oppimisen polku 1. luokasta perusopetuksen päättövaiheeseen asti. Haussa oleva luokanopettajan tehtävä sijoittuu alakoulun 6. luokalle. 

Tehtävässä katsotaan eduksi hyvät yhteistyötaidot sekä kannustava ja myönteinen asenne työyhteisössä ja opetuksessa. Lisäksi tarvitaan joustavuutta ja intoa uuden koulun aloitukseen sekä kiinnostusta oman työn jatkuvaan kehittämiseen.

Kinnarin koulu tarjoaa uudenaikaiset tilat ja tekniikan sekä hyvät mahdollisuudet opettajien väliseen yhteistyöhön. Pääset mukaan luomaan uutta koulua ja sen toimintakulttuuria koko työyhteisön ja oppilaidemme eduksi sekä kehittämään mm. yhteisopettajuutta uusissa avoimen oppimisympäristön tiloissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Päivi Oinasmäki, puh. 040 315 2816, paivi.oinasmaki@jarvenpaa.fi.

Hakuaika päättyy 12.9.2019 klo 15. Hakuaikaa on jatkettu.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme luokanopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on viisi kuukautta. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka.

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on elinvoimainen 39 000 asukkaan kulttuurikaupunki. Järvenpään kaupungin palveluksessa on noin 2 200 kunta-alan ammattilaista. Kaupungin työyksiköissä kehitetään aktiivisesti hyvää toimintakulttuuria ja huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista monin tavoin. Työyhteisöjä palkitaan kehittämishankkeista ja tuloksellisesta työstä laatu- ja innovaatiokannustein sekä Sukkela-pikapalkkioin. Henkilöstön työhyvinvointiin panostetaan tarjoamalla henkilöstölle liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka ja henkilöstöä kannustetaan tupakoimattomuuteen.
www.jarvenpaa.fi