Päiväkodin johtaja

TERVETULOA IHMISEN KOKOISEEN JÄRVENPÄÄHÄN

Tule innostumaan ja kehittämään järvenpääläistä varhaiskasvatusta. 

Etsimme päiväkodin johtajaa 1.8.2023 alkaen (tai sopimuksen mukaan) Kyrölän varhaiskasvatusyksikön johtajan vakituiseen virkasuhteeseen.

Päiväkodin johtajana vastaat laadukkaan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen toteutumisesta Kyrölän varhaiskasvatusyksikössä, joka muodostuu Kyrölän ja Pikkuvanhan päiväkodeista. 

Yhteisöllisyys on Kyrölän vahvuus. Asiakkaiden osallisuus on yksi kulmakivistä, ja Kyrölässä onkin kehitetty perheiden kanssa yhdessä järjestettävät Leikkisunnuntait. Perusopetuksen kanssa tehdään läheistä työtä. Mottomme Kyrölän alkuopetuksen kanssa on: ”Emme tee vain yhteistyötä, vaan teemme yhdessä työtä”.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän? 

Järvenpääläisenä päiväkodin johtajana: 

 • pääset kehittämään järvenpääläistä varhaiskasvatusta yhteisöohjautuvuuden ja valmentavan johtajuuden hengessä edelläkävijöiden joukossa
 • pääset mukaan uuden Kyrölän päiväkoti- ja alkuopetuksen yksikön suunnitteluun. Kyrölän päiväkodissa tulee jatkossa olemaan viisi varhaiskasvatus- ja kaksi esiopetusryhmää sekä yksisarjainen alkuopetus. Pikkuvanhan päiväkodissa on kolme varhaiskasvatusryhmää
 • tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen ja dynaamisen työpaikan, jossa on mahdollisuuksia oppia ja kehittää omaa johtamisosaamista
 • saat kollegiaalisen tuen lisäksi avuksesi varhaiskasvatuksen muun hallinnon, joka tukee työtäsi esimerkiksi lasten sijoitteluun, henkilöstön rekrytointiin, oppimisen tuen prosessiin ja täydennyskoulutukseen sekä taloushallintoon liittyvissä asioissa
 • saat laadukkaan perehdytyksen ja mentoroinnin työhösi 
 • sinulla on kattava työterveyshuolto ja saat tarvittaessa apua työsuhdeasunnon saamisessa

Toivomme sinulta: 

 • varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukaista modernia pedagogista johtamista, kokemusta varhaiskasvatuksen johtamisesta ja osaamista toimia muuttuvissa tilanteissa kehittämismyönteisellä, innostavalla ja yhteisöohjautuvuuteen kannustavalla työotteella 
 • yhteisten asiakirjojen, kuten Järvenpään varhaiskasvatussuunnitelman ja kaupunkistrategian soveltamista arjessa 
 • varhaiskasvatuksen toimintakulttuurin taitavaa johtamista ja vahvaa henkilöstöjohtamisen osaamista sekä organisointikykyä
 • taitoa rakentaa asiakkaisiin ja henkilöstöön luottamusta hyvillä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja viestintätaidoilla 
 • tuloksellisen talousjohtamisen ymmärrystä ja valmiutta toimia varhaiskasvatuksen eri järjestelmien kanssa sulavasti

Järvenpään varhaiskasvatus on ollut edelläkävijänä kehittämässä varhaiskasvatuksen käytänteitä. Meillä on muun muassa ollut vuosia toimiva ja pitkälle kehitetty varhaiskasvatuksen arviointijärjestelmä. Olemme pitkällä digitaalisten työvälineiden hyödyntämisessä tiedolla johtamisessa. Meillä myös pysytään ja viihdytään! Loppuvuonna 2022 toteutetun työhyvinvointikyselyn tulokset kertovat, että henkilöstö viihtyy työssään Järvenpään varhaiskasvatuksessa. 

Haluatko kuulla lisää? 

Voit lähettää kysymykset sähköpostilla rekrytointikumppani Ullalle (ulla.kettunen@jarvenpaa.fi). Välitämme tiedustelut yksikön esihenkilölle nimettöminä.

Rekrytoinnin eteneminen 

Käytämme tässä rekrytoinnissa anonyymiä rekrytointia. Työhakemuksesta piilotetaan hakijan henkilökohtainen tieto, minkä ansiosta henkilö pysyy nimettömänä haastattelukutsuun asti. Ethän tuo hakemuksessasi esiin tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti. 

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 23.3.2023 klo 15 mennessä. Yksilöhaastattelut toteutetaan 28.3. klo 8.30–11.30 ja 29.3. klo 15–17 välisillä ajoilla. 

Palvelusuhteen ehdot 

 • Tehtäväkohtainen palkka on 3429,56 €. Tämän lisäksi maksamme työkokemuslisää (3 tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta). 
 • Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaan varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodin johtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75 §:n siirtymäsäännöksen mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 
 • Sopimusala OVTES 
 • Koeaika on kuusi kuukautta 
 • Lääkärintodistus/rikosrekisteriote esitettävä

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi