Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Innostutko varhaiskasvatuksen ja pedagogiikan kehittämisestä? Haluatko olla mukana tuottamassa laadukkaita varhaiskasvatuspalveluja Järvenpääläisille lapsiperheille?

Olisitko sinä meidän uusi varhaiskasvatuksen alueellinen ERITYISOPETTAJA?

Järvenpään varhaiskasvatus etsii sitoutunutta ja ammattitaitoista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa. Kaupunkimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, kauniin Tuusulanjärven rannalla. Klikkaa ja katso: https://www.youtube.com/watch?v=y0ls1ChyRP0

Varhaiskasvatuksen alueellinen erityisopettaja työskentelee yleisen, tehostetun ja erityisen tuen konsultoivana asiantuntijana varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Työalueeseen kuuluu muutamia päiväkoteja ja lisäksi muuta varhaiskasvatustoimintaa sekä verkosto- ja koulutustehtäviä. 

Tehtävässä edellytetään halua ja kykyä työskennellä tiimissä, dialogista taitavuutta, vahvaa organisointikykyä, suunnitelmallisuutta ja verkostotyötaitoja. Alueellinen erityisopettaja kuuluu alueellisten erityisopettajien tiimiin yhdessä S2-opettajien ja yhdeksän muun erityisopettajan kanssa. 

Erityisopettajan tehtävässä pääset työskentelemään osana innostunutta ja kehitysmyönteistä alueellisten erityisopettajien tiimiä. Tarjoamme työllesi ammatillisen tuen, säännöllisen työnohjauksen sekä täydennyskoulutusta.

Lisätietoa tehtävästä antaa Anne Lindfors, puh. 040 315 2713, anne.lindfors@jarvenpaa.fi

Tehtävä on määräaikainen, aloitus sopimuksen mukaan ja 31.12.2020 asti. Hakuaikaa on 24.9.2020 klo 15 asti.  Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana viikoilla 38 ja 39.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain 540/2018 §30 mukaisesti. Edellytämme varhaiskasvatuksen opettajan tutkintoa ja lisäksi erilliset erityisopettajan opinnot tai varhaiserityisopettajan koulutus. Haussa huomioidaan myös vuoden 2020 aikana valmistuvat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Palvelussuhteen ehdot

  • Palkka 2945.39/kk
  • Sopimusala KVTES
  • Koeaika 4 kk
  • Rikosrekisteriote esitettävä lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä)

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on elinvoimainen 39 000 asukkaan kulttuurikaupunki. Järvenpään kaupungin palveluksessa on noin 2 200 kunta-alan ammattilaista. Kaupungin työyksiköissä kehitetään aktiivisesti hyvää toimintakulttuuria ja huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista monin tavoin. Työyhteisöjä palkitaan kehittämishankkeista ja tuloksellisesta työstä laatu- ja innovaatiokannustein sekä Sukkela-pikapalkkioin. Henkilöstön työhyvinvointiin panostetaan tarjoamalla henkilöstölle liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka ja henkilöstöä kannustetaan tupakoimattomuuteen.
www.jarvenpaa.fi