Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka osaa heittäytyä eikä pelkää uusia haasteita?

Olisitko sinä etsimämme uusi VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA?

Järvenpään varhaiskasvatus etsii kahta sitoutunutta ja ammattitaitoista varhaiskasvatuksen opettajaa Lampaanpolskan ja Pikkuvanhan päiväkoteihin. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä. 

Järvenpääläisenä varhaiskasvatuksen opettajana pääset toteuttamaan tiimissäsi pedagogista johtajuutta ja hyödyntämään laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelun, toteuttamisen ja arvioinnin taitojasi. Kasvattajien tukena arjessa työskentelee kahdeksan alueellista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa sekä kaksi S2-opettajaa.

Arvostamme taitavaa pedagogista osaamista, hyviä tiimityötaitoja, tvt-osaamista ja sitä, että tuot raikkaat lapsilähtöiset ideasi varhaiskasvatuksen arjen kehittämiseen. Toivomme Sinulta positiivista työotetta, kiireettömyyttä ja läsnäoloa sekä rohkeutta kokeilla uutta ja tarttua haasteisiin.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden loistaa, viihtyä ja kehittyä työssäsi varhaiskasvatuksen opettajana. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Lisätietoa tehtävistä antaa päiväkodin johtaja Susanna Litmanen, susanna.litmanen@jarvenpaa.fi, 0403152414

Haemme Opetuksen ja kasvatuksen palvelualueelle kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituisiin työsuhteisiin alkaen 18.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 14.1.2021 klo 15. 

Kelpoisuusehtona varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään noudatetaan varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § ja 27 § siirtymäsäännöksineen. Haussa huomioidaan myös vuoden 2021 aikana valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot

  • Palkka sijoittuu kokemuksen perusteella 2546,39 €- 2 819,93 €/kk välille
  • Sopimusala KVTES 
  • Koeaika on kuusi kuukautta
  • Rikosrekisteriote esitettävä

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi