Tuusulan kunta

Taidepedagogi

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 14.04.2023, 10:00
  • Suljettu 07.05.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Taidepedagogi

Tuusula – tekemisen taidetta!

https://player.vimeo.com/video/491543868
Haemme varhaiskasvatuspalveluihin kahta taidepedagogia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 1.8.2023 alkaen. Työaika tehtävissä on 30 h/vko. Taidepedagogien sijoituspaikat määritetään toimintakausittain, valitulla henkilöllä tulee olla valmius siirtyä toiseen yksikköön, työtehtävien niin vaatiessa. Työsuhteen alkaessa taidepedagogien sijoituspaikkana ovat Kolsan ja Pellavan päiväkodit.

Taidepedagogi työskentelee yhdessä tai kahdessa päiväkodin lapsiryhmässä, joissa on kasvun ja oppimisen tuen tarvetta. Taidepedagogi toimii muun kasvatushenkilöstön tukena antaen mahdollisuuden löytää uusia toimintatapoja ja työmuotoja joilla tukea lasten kasvua, kehitystä ja oppimista. Taidepedagogi osallistuu varhaiskasvatuksen suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin toimintayksikössään yhdessä ryhmän muun kasvatushenkilöstön kanssa.

Edellytämme hakijalta jonkin taidekasvatuksen osa-alueen osaamista ja koulutusta, innostunutta ja motivoitunutta työotetta, kokemusta osallistavista työtavoista, hyviä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa pedagogista osaamista. Eduksi luetaan kokemus työskentelystä alle kouluikäisten lasten kanssa. 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2202,44 eur/kk, (78,43% palkkahinnoittelun mukaisesta peruspalkasta 2808,16 eur/kk).  Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: Kasvun ja oppimisen tuen päällikkö Helena Palola, puh. 0403143369, helena.palola@tuusula.fi tai varhaiskasvatuksen asiantuntija Virpi Pyörälä, puh. 0403144846, virpi.pyorala@tuusula.fi.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55) ennen työsuhteen alkamista.

Jätä hakemuksesi sähköisesti 7.5.2023 klo 16.00 mennessä osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat. Liitä hakemukseen mukaan myös ansioluettelosi. 

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi