Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Kesän Liikuntapassin ohjaaja

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 31.01.2024, 8:00
  • Suljettu 04.03.2024, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesän Liikuntapassin ohjaaja

Lasten Liikunnan Tuki on työllistänyt nuoria kesätöihin jo vuodesta 1995, kesäleireillä ja liikuntakerhoissa. 

Kesällä 2024 Lasten Liikunnan Tuki järjestää kesätoimintaa lapsille ja perheille monissa eri toiminnoissa. Voit työllistyä alle kouluikäisten, lasten päiväleirien tai liikuntapassin lajikerhon ohjaajaksi. 

Haemme 15–18-vuotiaita nuoria kesätöihin Lasten Liikunnan Tuen kesätoimintoihin. Kesätyö koostuu lasten ohjaamisesta ja liikuttamisesta Lasten Liikunnan Tuen ammattitaitoisten vastuuohjaajien opastuksessa ja valvonnassa. Työsuhde on määräaikainen kesätyö, joka sijoittuu ajanjaksolle 3.–28.6.2024. Työjakso on pääsääntöisesti kaksi viikkoa. (3.–14.6. tai 17.–28.6., ei juhannusaattona) Työtunnit ovat 30 h/vko.

Lasten Liikunnan Tuki on tehnyt sopimuksen Hämeenlinnan kaupungin nuorisotoimen kanssa 15–18 -vuotiaiden hämeenlinnalaisnuorten kesätyöllistämisestä. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot noudattavat Hämeenlinnan kaupungin kesätyöllistämisen palkkaohjeistusta sekä KVTES:iä.

Kesän Liikuntapassin ohjaajan tehtävään hakevan tulee olla 15–18-vuotias hämeenlinnalainen. Haemme tehtävään nuorta, jolla on useamman vuoden kokemus oman lajinsa harjoittelusta. Valmennuskokemus katsotaan myös eduksi valintaa tehdessä.

Kesän liikuntapassin ohjaajan tulee kyetä suunnittelemaan ja ohjaamaan oman lajinsa kerhokertoja vastuuohjaajan opastuksella ja muiden ohjaajien avustuksella. Ohjaajalta odotetaan myös oma-aloitteisuutta ja kykyä avustaa myös muita ohjaajia heidän lajikerhoissaan.

Kesän Liikuntapassi on toimintokokonaisuus, johon kuuluu useampi laji- ja liikuntakerhotunti, jotka julkaistaan lukujärjestyksenä ennen kesää. Kaikki kerhot järjestetään Pullerin urheilupuiston alueella ja kerhojen toiminta-aika sijoittuu kesäkuun arkipäiville 9.00–15.00 väliselle ajalle.

HAKEMINEN

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 3.3.2024 klo 23.59 mennessä. Lähetämme kutsut haastatteluihin viikolla 11. Kesätyöhaastattelumme järjestetään ryhmähaastatteluina.

LISÄTIEDOT

Lasten Liikunnan Tuen Liikuntavastaava Otto Ventelä arkisin klo 9–15, puh. 0400 749 302, otto.ventela@kktavastia.fi

Osaamisalue: