Oletko asiantuntija, joka kaipaa uralleen uutta suuntaa? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota?

 

Nyt etsimme toimintaamme mukaan sinua

Kirjanpitopäällikkö

 

Kirjanpitopäällikkönä tulet vastaamaan suomalaiseen konserniin kuuluvien koti- ja ulkomaisten yhtiöiden kirjanpidon ja raportoinnin sujuvuudesta. Tehtävässä kehität ja tehostat ulkoisen laskennan prosesseja sekä sisäisiä kontrolleja. Pääset myös antamaan oman panoksesi uuden ERP-järjestelmän rakentamisessa.

Jotta menestyt tässä tehtävässä, tulisi sinulla olla monipuolista taloushallinnon osaamista sekä soveltuva koulutus. Hallitset FAS:n mukaisen tilinpäätöksen ja jos sinulla on IFRS tuntemusta on se sinulle eduksi. Olet rohkea järjestelmien käytössä ja sujuva Excel osaamisesi auttaa sinua mm. raportoinnissa. Sinun tulee kyetä kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Lue lisää tehtävästä ja hae oheisen hakupainikkeen kautta 24.10.2021 mennessä.

Jervois Finland Oy
PL 286
67101 Kokkola
Puh. (06) 828 0111

Jervois

Osaamisalue:

Jervois Finland Oy

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, jota käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä, ladattavissa akuissa sekä useissa eri kemianteollisuuden sovelluksissa. Olemme jalostaneet kobolttia Kokkolassa jo yli 50 vuoden ajan. Liiketoimintamme on sitoutunut markkinoiden johtaviin kestävän kehityksen käytäntöihin ja olemme olleet jo vuosikausia edelläkävijöitä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja henkilöstömme hyvinvointi. Työllistämme noin 200 henkilöä ja lisäksi noin 50 kesätyöntekijää. Syyskuusta asti olemme kuuluneet australialaiseen voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin. Jervois Global on pörssinoteerattu yhtiö Australian (ASX: JRV) ja Toronton pörsseissä (TSX-V: JRV). Aiemmin Jervois Finland tunnettiin Freeport Cobalt nimellä.