Oletko asiantuntija, joka kaipaa uralleen uutta suuntaa? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota?

 

Nyt etsimme toimintaamme mukaan sinua

Senior Research Engineer

 

Tehtävässä tulet osallistumaan aktiivisesti yrityksen T&K-projekteihin. Pääset hyödyntämään kokemustasi yhteistyössä kansainvälisesti toimivien asiakkaiden ja yliopistojen kanssa. Toimit projektipäällikkönä vastaten vastuullesi annettujen projektien viemisestä aikataulussa eteenpäin.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja/tai vahvaa näyttöä tuotekehitys- ja tutkimustoiminnasta. Teollisen puolen T&K-kokemus sekä aikaisempi projektityöskentely ja prosessiosaaminen auttavat tehtävässä. Sinulla on ymmärrystä kannattavuuteen sekä kierrätykseen liittyvistä asioista.

Arvostamme systemaattista ja pitkäjänteistä otetta projektien läpiviemiseen. Olet analyyttinen ja oma-aloitteinen. Pystyt toimimaan yhteystyössä muiden kanssa ja pärjäät sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Kiinnostuitko?

Lue lisää tehtävästä ja hae oheisen hakupainikkeen kautta 31.10.2021 mennessä.

Jervois Finland Oy
PL 286
67101 Kokkola
Puh. (06) 828 0111

Jervois

Osaamisalue: ,

Jervois Finland Oy

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, jota käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä, ladattavissa akuissa sekä useissa eri kemianteollisuuden sovelluksissa. Olemme jalostaneet kobolttia Kokkolassa jo yli 50 vuoden ajan. Liiketoimintamme on sitoutunut markkinoiden johtaviin kestävän kehityksen käytäntöihin ja olemme olleet jo vuosikausia edelläkävijöitä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja henkilöstömme hyvinvointi. Työllistämme noin 200 henkilöä ja lisäksi noin 50 kesätyöntekijää. Syyskuusta asti olemme kuuluneet australialaiseen voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin. Jervois Global on pörssinoteerattu yhtiö Australian (ASX: JRV) ja Toronton pörsseissä (TSX-V: JRV). Aiemmin Jervois Finland tunnettiin Freeport Cobalt nimellä.