Oletko asiantuntija, joka kaipaa uralleen uutta suuntaa? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota?

 

Nyt etsimme toimintaamme mukaan sinua

Taloushallinnon asiantuntija

 

Taloushallinnon asiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat monipuolisten kirjanpitoon liittyvien tehtävien lisäksi konserniraportointia sekä avustamista tilinpäätöksen laadinnassa. Pääset osallistumaan myös uuden ERP-järjestelmän käyttöönottoprojektiin.

Jotta viihdyt ja menestyt tässä tehtävässä, tulisi sinulla olla tehtävään soveltuva koulutus, kuten esimerkiksi tradenomi tai ekonomi. Arvostamme SAP-tuntemusta sekä kokemusta taloushallinnon tehtävistä, mutta persoonasi on myös tärkeä. Olet tarkka ja huolellinen toimija, jolle on luonteenomaista itsenäinen työskentelyote ja innostus sekä kiinnostus kehittyä taloushallinnon tehtävissä. Sinulla on sujuvat sosiaaliset taidot ja kommunikoit sekä suomeksi että englanniksi.

Työsuhteesi on määräaikainen ja alkaa viimeistään 1.12.2021 päättyen 31.11.2022.

Kiinnostuitko?

Lue lisää tehtävästä ja hae oheisen hakupainikkeen kautta 28.10.2021 mennessä.

Jervois Finland Oy
PL 286
67101 Kokkola
Puh. (06) 828 0111

Jervois

Osaamisalue:

Jervois Finland Oy

Jervois Finland Oy valmistaa vientimarkkinoille laadukkaita kobolttikemikaaleja ja -hienopulvereita, jota käytetään mm. kovametalleissa, katalyyteissä, ladattavissa akuissa sekä useissa eri kemianteollisuuden sovelluksissa. Olemme jalostaneet kobolttia Kokkolassa jo yli 50 vuoden ajan. Liiketoimintamme on sitoutunut markkinoiden johtaviin kestävän kehityksen käytäntöihin ja olemme olleet jo vuosikausia edelläkävijöitä hiilijalanjäljen pienentämisessä. Toimintaamme ohjaavat vastuullisuus, luotettavuus ja henkilöstömme hyvinvointi. Työllistämme noin 200 henkilöä ja lisäksi noin 50 kesätyöntekijää. Syyskuusta asti olemme kuuluneet australialaiseen voimakkaasti kasvavaan Jervois Global -konserniin. Jervois Global on pörssinoteerattu yhtiö Australian (ASX: JRV) ja Toronton pörsseissä (TSX-V: JRV). Aiemmin Jervois Finland tunnettiin Freeport Cobalt nimellä.