JIK ky

Lähihoitajan toimi, JIK ky, Kurikan kotihoito

  • Sijainti Kurikka
  • Julkaistu 03.08.2022, 11:00
  • Suljettu 24.10.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitajan toimi, JIK ky, Kurikan kotihoito

Lähihoitajan toimi, JIK ky, Kurikan kotihoito

Alkusijoituspaikka: JIK ky, Kurikan kotihoito Haemme lähihoitajaa Kurikan kotihoitoon 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kotihoidossa toimit osana kotihoitotiimiä, joita on Kurikan kotihoidossa kolme. Tiimiin kuuluu lähihoitajien lisäksi sairaanhoitaja. Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehdot: Sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi alan ammatillinen tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen. Lisäksi arvostamme kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien hoitotyöstä ja innostusta kuntouttavan työotteen toteuttamiseen.

Viikkotyöaika on palvelussuhteen alussa 38,25 t. Työ on kaksivuorotyötä. Toimen palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Työn aloitus on 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Koeajan aikana valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVe -lääkehoidon opinnot. 

Hakemukset tehdään sähköisellä hakemuksella, joka tehdään osoitteessa http://www.jikky.fi/rekry , sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme käsittele. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n sekä väliaikaisen 48a §:n mukaista rokotussuojaa. JIK ky on savuton työpaikka.

Tiedustelut: osastonhoitaja Jenny Leppälä, 050 389 1803 tai jenny.leppala@jikky.fi 

Hakuaika päättyy: 24.10.2022 klo 14.00                                                                                      

JIK ky on Ilmajoen kunnan sekä Kurikan kaupungin yhdessä omistama liikelaitoskuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palveluja. Palvelemme 33 000 asukkaan väestöpohjaa, ja JIK ky:ssä työskentelee yli 1000 terveydenhuollon ja hoivapalveluiden ammattilaista.

Osaamisalue: