Haemme Jita Oy:n tuotantoon

ja lähettämöön työsuhteeseen

TYÖNTEKIJÖITÄ

 

Tuotantotyöt käsittävät työskentelyä putki- ja/tai kaivotuotannossa. Putkituotannon töihin kuuluu putkien pakkausta, linjojen valvontaa, käynnissäpitoa, raaka-ainehuoltoa ja huoltotöitä.

Kaivotuotantotyöt käsittävät putkiaihioiden katkaisua ja porausta; yhteiden, kansien ja pohjien hitsausta ja tarvittaessa tuotantolaitteiden kunnossapitoa.

Lähettämön työt käsittävät kuormien keräystä, pakkausta, lastausta ja purkua pyöräkuormaajalla tai trukilla sekä varastojen/varastoalueen järjestelyä ja siistimistä.

Odotamme sinulta aktiivisuutta, positiivista asennetta, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä sekä tuotantotehtäviin liittyen mielellään ammattikoulutaustaa (kone-, auto-, muovi- tai rakennuspuoli) ja kohtuullisia asennustaitoja. Lähettämön töihin liittyen odotamme trukin käsittelytaitoja ja huolellisuutta sekä tietokoneen käsittelytaitoa.

Lähetä 15.12.2021 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi, oheisen hakupainikkeen kautta tai osoitteella

Jita Oy/Jyrki Koitto,
PL 47,
38401 Virrat.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Jyrki Koitto, puh. 045 788 13124.

Jita Oy

Osaamisalue:

Jita Oy

Jita Oy, osa Uponor konsernia, on Suomen suurimpia kevennettyjen muoviputkien ja jätevesijärjestelmien valmistajia. Palveluksessamme on 40 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 20 m €.