Olisiko sinun uusi haasteesi olla pienen lapsen elämässä rinnalla kulkeva kasvattaja? Haluatko auttaa ja tukea haastavasti käyttäytyviä alle kouluikäisiä lapsia? Kykenetkö heittäytymään arjessa lapsen kanssa toimimiseen välillä osana varhaiskasvatusryhmää ja välillä muutaman lapsen kanssa pienryhmänä? Ymmärrätkö lapsen käyttäytymisen taustalla olevia lainalaisuuksia sekä perheen ja kodin merkityksen lapsen toiminnalle?

Tule meille varhaiskasvatukseen lapsen rinnalla kulkevaksi kasvattajaksi Rantakylän alueelle.

Tehtävänäsi on auttaa ja tukea varhaiskasvatusikäisten haastavasti käyttäytyvien lasten kasvua ja kehitystä ja olla mukana heidän arjessaan luotettavana kasvattajana. Toimit kiinteässä yhteistyössä lasten perheiden kanssa tukien samalla myös huoltajien voimavaroja. Toiminta-alueesi rakentuu Rantakylän alueen päiväkodeista, joissa toimit n. 10 lapsen arjessa.

Verkostoidut meillä jo olevien kolmen vastaavaa työtä tekevän kasvattajan kanssa tiiviiksi työyhteisöksi. Olet osa alueesi päiväkotien henkilöstöä ja toimit sujuvasti erilaisissa työyhteisöissä. Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö ja kasvatustehtävän tukeminen on keskiössä tehtävässäsi. Työsi tukena on laaja yhteistyöverkosto, jossa toimit sujuvasti antaen oman asiantuntemuksesi.

Kiinnostuitko? Jos vastaat kyllä, ole hyvä ja hae meille määräaikaiseksi (31.7.2020 saakka, mahdollisesti jatkuu) rinnalla kulkevaksi kasvattajaksi. Tee meille videoesittely itsestäsi. Kerro videolla itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi sekä kuinka rakennat luottamuksen haastavasti käyttäytyvään lapseen, kuinka lähestyt lasta ja hänen perhettään sekä millaisen yhteistyöverkoston kokoaisit lapsen ja perheen tueksi. Liitä videon oheen kirjallinen hakemus ja cv ja lähetä se viimeistään 6.9.2019 klo 15.00 Laura-järjestelmän kautta. Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Rinnalla kulkevan kasvattajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään lapsiin ja nuoriin erikoistuneen päivähoitajan kelpoisuus sekä monipuolinen kokemus erilaisissa kasvatustilanteissa toimimisesta. Sosionomin kelpoisuus katsotaan eduksi.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Tehtävä alkaa viimeistään 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Joensuun kaupungin kaikki työpaikat ovat savuttomia.  

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana varhaiskasvatuksen esimies Sari Kurki puh. 050 374 1117 ja sähköposti sari.k.kurki@joensuu.fi

Osaamisalue: