Joensuun kaupunki

Talotekniikan työnjohtaja

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 23.05.2022, 14:00
  • Suljettu 15.08.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Talotekniikan työnjohtaja

Joensuun kaupungin tilakeskus hankkii kaupungin hallintokunnille toimitilat ja niiden käyttäjien tarvitsemat kiinteistö- ja tilapalvelut.

Nyt haemme joukkoomme talotekniikan työnjohtajaa.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Käytämme tässä haussa anonyymin rekrytoinnin menetelmää, jossa hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Teemme alkuvaiheen karsinnan vain hakulomakkeella antamiesi tietojen perusteella. Kerrothan hakulomakkeella siis tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Talotekniikan työnjohtaja huolehtii Joensuun kaupungin kiinteistöjen talotekniikan kunnossapidosta ja toimii talotekniikan henkilöstön esihenkilönä. Tehtäviin kuuluvat myös vastuu tilakeskuksen oman ja ostopalveluina hankittavien taloteknisten töiden kehittämisestä sekä toimiminen tarvittaessa toimitilahankkeiden rakennuttajien LVI-teknisenä asiantuntijana.

Kelpoisuusehtona on LVI-insinöörin (AMK) tai LVI-teknikon tutkinto. Sähkö- tai automaatioalan koulutus ja talotekniikan ja kunnossapidon työmaakokemus sekä LVI-valvojan pätevyys katsotaan eduksi.

Arvostamme hyvää alan sopimusehtojen ja säännösten tuntemusta sekä johtamistaitoja. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. 

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. 

Palkkaus kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan (50104014) seuraavasti:

  • Tehtäväkohtainen palkka 3202,41 €/kk
  • Lisäksi ammattialalisä 0 %, 4 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta henkilön työkokemuksesta riippuen
  • Ammattitaidon ja työn tulosten perusteella on mahdollista maksaa myös henkilökohtaista lisää.

Tiesithän, että kunta-alalla on pitkät vuosilomat ja vuosilomapäiviä kuluu vain 5 päivää viikossa.
Vuosiloman pituus vaihtelee työhistoriastasi riippuen 23 – 38 päivän välillä.

Työsuhteen muut ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä täytetään aikaisintaan 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Hakuaika päättyy 15.8.2022 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitopäällikkö Juha Räty juha.raty@joensuu.fi p. 050 575 9521 ja kiinteistöpäällikkö Jarkko Purmonen jarkko.purmonen@joensuu.fi p. 050 592 8056

Osaamisalue: ,