Oletko sinä uusi työvalmentaja Taitamon Mutteri-tiimiin?

Mutteri-tiimi on osa Joensuun kaupungin työllisyyspalvelujen Taitamo-yhteisöä. Taitamo-yhteisö tarjoaa yksilöllistä, uuden oppimista tukevaa työ-, yksilö- ja ryhmävalmennusta. Toiminta on tarkoitettu joensuulaisille työttömille työnhakijoille ja ammattiin opiskeleville koulutus- ja työllistymissuunnitelmien selkeyttämiseksi. Valmentautujat kiinnittyvät tiimeihin kuntouttavaan työtoimintaan, työkokeiluun, palkkatuettuun työhön tai työssäoppimisjaksolle. Taitamo-tiimeissä valmentautujat vahvistavat omaa osaamistaan samalla, kun pohtivat ja työstävät omia jatkosuunnitelmiaan.

Mutteri-tiimi sijaitsee Joensuussa Jukolankadulla, tiimin keskeisimmät työtehtävät liittyvät autojen-, polkupyörien -ja pienkoneiden korjaukseen ja tuunaukseen.

Mutteri-tiimin työvalmentajan pääasiallisena tehtävänä on ohjata ja opastaa valmentautujia tiimin työtehtävissä ja työelämän pelisäännöissä sekä arvioida työssä suoriutumista päivittäin. Valmentajan tehtävänä on tukea valmentautujia arjen haasteissa sekä valmennusjaksolle asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Palkattavan työvalmentajan tehtäviin kuuluu myös oman tiimin toiminnasta vastaaminen ja valmennustoiminnan sekä työtehtävien laadullinen kehittäminen.

Työvalmentaja toimii osana Taitamo-yhteisöä, lähimpiä työkavereita ovat oman tiimin apuvalmentajat sekä Taitamon yksilövalmentajat. Lisäksi Taitamo-yhteisön eri tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä mm. valmentautujalähtöisesti sekä toimintojen kehittämisen näkökulmasta.

Etsimämme työvalmentaja on ohjaustyöstä innostuva, kehittämismyönteinen ja – kykyinen sekä vuorovaikutustaitoinen henkilö. Edellytämme hakijalta teknisen alan vähintään teknikko-asteista koulutusta sekä kokemusta käytännön työelämästä.

Vaatimukset:

  • teknisen alan vähintään opistoasteen koulutus
  • työkokemusta vähintään 5 vuotta

Eduksi katsotaan:

  • kokemus kehittämishankkeista ja – tehtävistä
  • pedagoginen koulutus
  • vahvat työelämäverkostot

Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan.

Tehtävä täytetään 1.9.2020 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 17.7.2020 klo 15.00. 

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/toihin-kaupungille, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Lisätietoja virka-aikana antaa Taitamo-vastaava Kirsi Kärkäs-Vaittinen, p. 050 533 5867, kirsi.karkas-vaittinen@joensuu.fi

Osaamisalue: