Joensuun kaupunki

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä (1)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 04.08.2022, 9:00
  • Suljettu 18.08.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä (1)

Joensuussa töissäkin on helppo hengittää! 

Meijän jengissä ei huuli mutristu. 

Tuu meille töihin!  

Kaunis kaupunki, mutkaton meininki ja kolmisen tuhatta työkaveria. Mitä vielä arvot?

Joensuun hommissa on helppo hengittää. Meillä saa olla sellainen kun on. Kukaan ei katso nenänvartta pitkin, vaikka marssisi kaupungintalolle reinot jaloissa. Kaikkien ajatuksille riittää aikaa ja jokainen porukastamme on yhtä arvokas. Joensuussa on kiva olla töissä!

Joensuun kaupungilla on noin 2800 työntekijää muun muassa päivähoidon, koulutuksen, kulttuurin, vapaa-ajan ja kaupunkiympäristön toimialoilla. Hommat hoituvat karjalaisella hulluudella ja huumorilla. Me-henki on vahva ja kavereita autetaan!   

Idän houkuttelevin 

Joensuussa arki sujuu ja luonto on iholla. Työmatkat polkaisee vaikka fillarilla ja lähin retkireitti löytyy kivenheiton päästä. Elämässä riittää väljyyttä, ja kiristelyn voi laskea minimiin.

Joensuu on vetovoimainen, kestävä ja rohkeasti uudistuva kasvukeskus. 77 000 asukkaan kaupungissa on valtavasti tapahtumia, harrastusmahdollisuudet ovat huippuluokkaa ja palvelut pelaavat.

Joensuulaisuutta on muiden huomiointi, välittömyys ja elämänilo. Morjenstamme varuilta sekä tutut että tuntemattomat. Uskallamme avata keskusteluja kaikenlaisten ihmisten kanssa, ja kuuntelemme aidosti, mitä toinen on mieltä. Olemme helposti lähestyttäviä ja tuttavallisia – niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Aidosti yhdessä 

Tarvitsemme jatkuvasti innokkaita ja osaavia ihmisiä joukkueeseemme. Toimintamme teema on yhdessä tehden. Henkilöstömme työhyvinvointi on meille ykkösjuttu. Eikä se ole pelkkää puhetta. Seuraamme, mittaamme ja parannamme jatkuvasti toimintaamme. Koska parannettavaahan löytyy aina! Monipuolisten työpaikkojen lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia harjoitteluihin eri toimialoilla. Harjoittelujen kesto ja sisältö määritellään oppilaitosten, opintosuunnitelmien ja tutkintovaatimusten mukaan.

Nyt meille haetaan varhaiskasvatuksen erityisopettajaa Niinivaaran vuoropäiväkotiin, esiopetusryhmässä toimiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Niinivaaran vuoropäiväkoti tarjoaa turvallisen kasvu- ja oppimisympäristön Joensuun vuorohoitoa tarvitseville lapsille.  Päiväkoti sijaitsee  keskeisellä paikalla hyvien  kulkuyhteyksien varrella. 

Haluamme, että onnistut työssäsi hyvin, täällä sinun ei todellakaan tarvitse pärjätä yksin! Työsi tukena ovat ammattitaitoiset työkaverit ja esihenkilöt sekä omat resurssihenkilöt, omat perheohjaajat ja erityisvarhaiskasvatuksen henkilöstö. Meillä on töissä myös lumikkeja ja lumiukkoja, eikä lumiukkokaan sula kesäksi. 

Joensuun kaupunki on vakaa ja luotettava, suuri työnantaja. Tämä mahdollistaa henkilöstölle mm. työkierron näkökulmasta erilaisia vaihtoehtoja, jos sinulle tulee henkilökohtaisia muutostoiveita työssä. Meillä on rento ja iloinen työilmapiiri sekä kivoja henkilöstöetuisuuksia mm. liikunnan ja virkistyksen pariin. Tapanamme on viettää yhteisiä tapahtumia, kuten kesäteatteri-iltoja tai yhteiset pikkujoulut! Meillä työntekijät voivat kiittää ja muistaa toisiaan kivoilla palkintokaapin yllätyksillä.

Ja eipä siinä vielä kaikki! Jos puolisosi on vailla töitä, me autamme siinäkin! 

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus; 30 §

1) kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi on suoritettu erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai

2) kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Haku  päättyy 18.8.2022 klo 15.00

Palkkaus 2784,60 euroa/kk.

Tiesithän, että kunta-alalla on pitkät vuosilomat ja vuosilomapäiviä kuluu vain 5 päivää viikossa.
Vuosiloman pituus vaihtelee työhistoriastasi riippuen 23 – 38 päivän välillä.

Meistä on reilua, että uuden henkilön ura meillä alkaa kuuden (6) kuukauden koeajalla. Sinä aikana tavoite on tietenkin tehdä puolin ja toisin paras mahdollinen vaikutelma, ja jatkaa siitä eteenpäinkin antoisaa yhteistä työelämää.

Tehtävä täytetään 1.9.2022 alkaen.

Tehtäviin valittujen on toimitettava ennen työsopimuksen tekemistä laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504 edellytetty rikosrekisteriote työnantajan nähtäväksi.  

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Lisätietoja:

Tuija Leskinen päiväkodin johtaja puh. 050 315 6570, tuija.leskinen@joensuu.fi

Lisää mainiosta varhaiskasvatuksestamme sekä organisaatiostamme työnantajana: www.joensuu.fi/toihin-varhaiskasvatukseen

Lue lisää mainiosta varhaiskasvatuksestamme

Tiesitkö, että:

  • Joensuun konserniin kuuluu 16 tytäryhtiötä, 11 osakkuusyhteisöä ja kaupunki on mukana kolmessa kuntayhtymässä. Joensuun kaupunkikonsernin vuotuinen kulubudjetti on lähes 800 miljoonaa euroa
  • Olemme tehneet sote-uudistuksen etunojassa. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitos ovat maakunnassamme omassa kuntayhtymässään.
  • Joensuu on Suomen toiseksi turvallisin kaupunki (poliisin katuturvallisuusindeksi)
  • Joensuussa kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita
  • Joensuussa on eniten koululaisia ja opiskelijoita suhteutettuna asukasmäärään
  • 96 prosenttia joensuulaisista suosittelisi Joensuuta ystäville ja tuttaville asuinkuntana
  • Yli 90 prosenttia työntekijöistämme on ollut kysyttäessä sitä mieltä, että kaupungilla on hyvä olla töissä
  • Vuonna 2017 Joensuu sai STM:n ja Sitran myöntämän työelämäpalkinnon
  • Joensuussa juodaan maailman parasta vettä
  • Joensuussa 32 prosenttia kaikista arjen matkoista tehdään pyöräillen
  • Joensuu on valittu vuoden 2021 ilmastokunnaksi ja tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2025 mennessä

Osaamisalue: