Tule meille töihin, huipputyyppejä tarvitaan aina lisää!

Yli 90 % työntekijöistämme on työtyytyväisyyskyselyn mukaan sitä mieltä, että Joensuun kaupungilla on kivaa olla töissä! Vastuullisen ja rennon työmme on henkilöstömme lisäksi huomannut myös STM, Sitra ja Työterveyslaitos – saimme heidän myöntämän työelämänkehittämispalkinnon vuonna 2017.

Joensuun kaupungilla on noin 2800 työntekijää muun muassa varhaiskasvatuksen ja koulutuksen, kulttuuri- ja vapaa-ajan sekä kaupunkiympäristön toimialoilla.

Nyt meille haetaan

Varhaiskasvatuksen opettajia (7)

Tuupovaaran, Kanervalan, Pataluodon, Ollilan, Marjalan ja Soutajanpuiston päiväkoteihin sekä Niinivaaran vuoropäiväkodin vuorohoidon tiimiin.

Kiinnostaako sinua työskentely keskellä kaupunkia vai viheralueella maaseutumaisessa ympäristössä? Koetko olevasi parhaimmillasi hyvässä työporukassa, jossa voit oppia uutta ja jakaa omaa osaamistasi?

Hae töihin Joensuun varhaiskasvatukseen!

Toivomme, että olet kiinnostunut  pitkäjänteisestä, kehittävästä tavasta tehdä työtä. Olet innostunut, sensitiivinen ja sinulla on halu oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa varhaiskasvatuksen  toimintakulttuuria, kivat työkaverit ja mukavat asiakasperheet.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus;  vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Sinulla on kelpoisuus työskennellä myös esiopettajana tarvittaessa.

Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan (OVTES).

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä  rikosrekisteriote.

Tehtävät täytetään 3.1.2022  tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Meistä on reilua, että uuden työntekijämme ura meillä alkaa kuuden (6) kuukauden koeajalla. Sinä aikana tavoite on tietenkin tehdä puolin ja toisin paras mahdollinen vaikutelma, ja jatkaa siitä eteenpäinkin antoisaa yhteistä työelämää.

Hakuaika päättyy 7.11.2021 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana koordinaattori Tuula Pikkarainen tuula.pikkarainen@joensuu.fi

p.050 3553022

Lue lisää mainiosta varhaiskasvatuksestamme

Tiesitkö muuten, että:

  • Joensuun konserniin kuuluu 16 tytäryhtiötä, 11 osakkuusyhteisöä ja kaupunki on mukana kolmessa kuntayhtymässä. Joensuun kaupunkikonsernin vuotuinen kulubudjetti on lähes 800 miljoonaa euroa
  • Olemme tehneet sote-uudistuksen etunojassa. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitos ovat maakunnassamme omassa kuntayhtymässään.
  • Joensuu on Suomen toiseksi turvallisin kaupunki (poliisin katuturvallisuusindeksi)
  • Joensuussa kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita
  • Joensuussa on eniten koululaisia ja opiskelijoita suhteutettuna asukasmäärään
  • 96 prosenttia joensuulaisista suosittelisi Joensuuta ystäville ja tuttaville asuinkuntana
  • Yli 90 prosenttia työntekijöistämme on ollut kysyttäessä sitä mieltä, että kaupungilla on hyvä olla töissä
  • Vuonna 2017 Joensuu sai STM:n ja Sitran myöntämän työelämäpalkinnon
  • Joensuussa juodaan maailman parasta vettä
  • Joensuussa 32 prosenttia kaikista arjen matkoista tehdään pyöräillen

 

Osaamisalue: