TOIMITUSJOHTAJA

 

Etsimme toimintaa kehittämään analyyttistä, innovatiivista, kasvuhakuista ja hyvät taloustaidot omaavaa TOIMITUSJOHTAJAA.

Toimitusjohtajana johdat Mehtimäki Oy:tä hallituksen hyväksymän strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Vastaat yhtiön taloudesta, hallinnosta sekä prosessien ja resurssien johtamisesta, varainhankinnasta, sekä yritysyhteistyöstä. Vastaat myös suhteista omistajiin ja sidosryhmiin, sekä huolehdit kokonaisvaltaisesti henkilöstön kehittämisestä ja työyhteisön hyvinvoinnista. Johtajana herätät vahvaa luottamusta niin asiakkaiden kuin henkilöstön keskuudessa. Olet taitava verkostoituja ja vahvistat yrityksen asemaa toimialueella ylläpitäen olemassa olevia asiakkuuksia, sekä luoden uusia asiakassuhteita.

Toimitusjohtajan tehtävään edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa esimieskokemusta sekä kokemusta talousvastuusta. Katsomme eduksi ylemmän korkeakoulututkinnon, sekä urheilualan ja urheiluyrityksen rahoitusrakenteen tuntemuksen. Työparinasi ja tukenasi toimii joukkueen manageri, joka vastaa joukkueen rakentamisesta ja kumppaniverkostosta.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse: 040 067 0366; Harri Karttunen rekrytoinnista vastaava hallituksen jäsen.

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 14.6. mennessä oheisen hakupainikkeen kautta otsikolla toimitusjohtaja.

Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian, joten ilmoitathan samalla, milloin aloituksesi uudessa tehtävässä olisi mahdollinen.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Mehtimäki Oy

Joensuun Kiekko-Pojat

Osaamisalue:

Joensuun Kiekko-Pojat / Mehtimäki Oy

Joensuun Kiekko-Pojat / Mehtimäki oy Joensuun Kiekko-Pojat on pitkät perinteet omaava jääkiekkojoukkue, joka pelaa tällä hetkellä Mestiksessä. Yhtiön omistuspohja on uudistunut täysin 30.4. tapahtuneessa yrityskaupassa ja toimintaa ollaan kehittämässä merkittävästi. Joensuu on vahva kiekkokaupunki ja olosuhteet ja edellytykset liiketoiminnan kasvulle ovat hyvät.