Haussa sisäisen laskennan ammattilainen; sinä, joka olet ulospäin suuntautunut ja liiketoimintalähtöisesti ajatteleva idearikas henkilö. Haluat jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Asiakkaamme etsii CONTROLLERIA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Monipuolisessa tehtävässä työsi keskittyy sisäisen laskennan pariin. Työhösi kuuluvat erilaiset taloushallinnon tehtävät kuten talousraportointi (esim. ennusteet, budjetointi, kannattavuusseuranta, investointilaskelmat, sisäinen raportointi ja poikkeamien analysointia). Hoidat myös laskutusta ja matka- ja kululaskuja sekä maksuliikennettä. Sinulla on mahdollisuus olla mukana erilaisissa kehitysprojekteissa sekä osallistua prosessien kehittämiseen.

Sinulla on jo kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä ja haluat kehittää osaamistasi sisäisen laskennan parissa. Työskentelytavoiltasi olet analyyttinen, tarkka, joustava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolta löytyy halua myös kasvaa roolissasi. Tartut aktiivisesti ja reippaalla asenteella tehtäviin, joten tekemisen meininkiä löytyy.

Kansainvälisessä yhtiössä Sinulle on tarjolla vakituinen työsuhde, monipuolinen työnkuva, ammattitaitoinen ja työtäsi tukeva tiimi sekä mahdollisuus kehittyä ja edetä uralla.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi nopeasti ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Osaamisalue: