Tervehdys Sinä isännöinnin kokenut konkari, oletko kesän aikana alkanut miettiä uusia haasteita? Pidät joustavasta ja itsenäisestä työskentelystä ja olet hyvä ihmisten kanssa. Haluat tuottaa kiinteistöille lisäarvoa tuottavia ratkaisuja ja huolehtia asiakkaista ihan viimeisen päälle.

Etsimme Helsingissä toimivalle asiakkaallemme kokenutta ISÄNNÖITSIJÄÄ

Asiakkaalle tuotettu hyvä asiakaskokemus on Sinulle ykkösjuttu. Olet tottunut hoitamaan vastuullisesti erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä. Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Sinulla on ennakoiva tapa työskennellä ja tykkäät pitää itsesi vauhdissa ja kehityksessä mukana; olet kiinnostunut itsesi ja työsi kehittämisestä.  

Pohjakoulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen ja alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT) on etusi. Tehtävä edellyttää vankkaa kokemusta kiinteistöalalta sekä isännöitsijän tehtävistä. Myös kokemus korjausrakentamishankkeiden tai uudisrakentamisen parista on toivottavaa. Viestintätaitosi ovat hyvät, joten kirjallisetkin tehtävät hoituvat mutkattomasti. Hallitset raportoinnin ja sähköiset tietojärjestelmät, eikä uuden oppiminen tuota Sinulle tuskaa. Valmis hyppäämään puikkoihin?

Sinulle on tarjolla itsenäinen, kilpailukykyisellä palkkauksella varustettu tehtävä vakavaraisessa yrityksessä, jossa työstään innostunut ammattilaisten tiimi jo odottaa Sinua.

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Lindfors numerosta 010 504 9991

Osaamisalue: ,