Caverion Suomi Oy etsii kauttamme LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen tehtävään Oulun tai Ylivieskan alueelle.

LVI-Projektipäällikkönä toteutat asiakkaiden LVI-projektien kokonaisuuksia ja ratkaisuja urakointikohteissa. Työsi alkaa koulurakentamisen parissa.

Tunnet erilaiset talotekniikkaprosessit ja ymmärrät niiden merkityksen urakoinnissa. Olet tottunut määrätietoiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun. Myös esimiestehtävät ovat sinulle ennestään tuttuja. Materiaalitoimitusten hallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Olet palveluhenkinen ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä paineensietokyky. Kykenet löytämään tiimistäsi osaavat ja luotettavat resurssit projektien kannattavuutta unohtamatta. Kiireenkin keskellä pystyt motivoimaan, rakentamaan hyvää yhteishenkeä ja auttamaan tiimiäsi toteuttamaan projektit ja niiden valmistumisen asiakkaille sovitun aikataulun mukaisesti.

Koulutukseltasi olet LVI- tai talotekniikka-alan teknikko/insinööri ja vastaavista tehtävistä löytyy muutaman vuoden kokemustakin. Sinulla on ajokortti ja oma auto käytettävissä työmatkoihin. 

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja Sinua odottaa rento työyhteisö mukavien työkaverien kera.

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 10 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää viimeistään 30.08.2019. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Osaamisalue: ,