Talonrakennus- ja korjaushankkeiden parista kokemusta omaava ammattilainen, kaipaatko uusia haasteita? Olet asiakaslähtöinen ja Sinulla on luontaisesti hyvät vuorovaikutustaidot. Taskussa RAP- / RAPS-pätevyydet?

Asiakkaamme etsii kauttamme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ talonrakennus- ja korjaushankkeisiin pääkaupunkiseudulle.

Tehtäviisi kuuluvat projektien hankesuunnittelu, johtaminen ja rakennuttamistehtävät. Toimit asiakkaan konsulttina ja edustajana projektien muihin osapuoliin nähden ja vastaat itsenäisesti projekteista aina takuuajan päättymiseen asti. Asiakkaan toimeksiantojen laajuudesta riippuen työhösi kuuluvat myös muutostöiden suunnittelun organisointi, urakoitsijoiden kilpailutus ja tarjousvertailu, projektien aikaiset johtamis- ja valvontatehtävät, projektikokoukset sekä luovutus- ja takuutarkastukset ja projektien taloudellinen raportointi.

Olet tottunut määrätietoiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä tehokkaaseen oman toiminnan ja ajankäytön suunnitteluun. Olet taitava ongelmanratkaisija ja pystyt löytämään juuri oikeat resurssit kulloiseenkin projektiin. Motivointi ja hyvän yhteishengen rakentaminen ovat vahvuuksiasi, joiden avulla autat tiimiäsi toteuttamaan projektit sovitun aikataulun mukaisesti.  

Sinulta toivotaan soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) ja vahvaa aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävien parista. RAP- / RAPS- pätevyys katsotaan eduksesi. Hallitset nykyaikaiset projektinhallintatyökalut ja – menetelmät sekä tietotekniset työvälineet. Lisäksi arvostamme julkisen sektorin kokemusta. Englannin kielen osaaminen on etusi.

Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi Sinulle on tarjolla joustavat työjärjestelyt, mahdollisuus kehittää sekä omaa osaamistasi, että yrityksen toimintatapoja. Yritys tukee ja kannustaa koulutusta mm. pätevyyksien saamiseksi. Työkohteet ovat pääkaupunkiseudulla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää viimeistään 30.08.2019. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. 

Osaamisalue: