Toimitko talotekniikan alalla ja etsit nyt uusia haasteita tai vaihtelua työtehtäviisi? 

Etsimme asiakkaillemme TALOTEKNIIKAN osaajia uudis-, huolto- ja korjausrakentamisen puolelle. 

Haussa on nyt hyviä tyyppejä ASENNUSTEHTÄVIIN: oletko ilmastointiasentajan, putkiasentajan, LVI-asentajan, kylmäasentajan, sähköasentajan, huoltoasentajan, automaatioasentajan, AV-asentajan tai turvalaiteasentajan tehtävien parista kokemusta omaava ammattilainen. 

Lisäksi etsimme rautaisia osaajia TYÖNJOHTO- JA PÄÄLLIKKÖTASON tehtäviin. Onko Sinulla kokemusta LVISA- puolen projektipäällikkö-, projektinhoitaja- tai työnjohdollisista tehtävistä?  

Olet palveluhenkinen joukkuepelaaja ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tartut itsenäisellä, aktiivisella otteella työhön. Sinulta löytyy myös oma-aloitteisuutta ja tuloksellisuutta. Pyrit tekemään asioita aina piirun verran paremmin ja osaat joustavasti etsiä uusia ratkaisuja vaikeisiinkin tilanteisiin.  Oikeudenmukaisella otteellasi motivoit oman organisaatiosi muita henkilöitä laadukkaisiin suorituksiin.

Sinulla on alalle sopiva koulutustausta talotekniikka-alalta sekä käytännön kokemusta alan tehtävien parista. 

Soita ja kerro itsestäsi, niin sovitaan tapaaminen: Jorma Brusin, puh. 010 504 9994 tai lähetä saman tien hakemus alla olevan linkin kautta!

Osaamisalue: ,