Kårkulla samkommun

Ansvarig handledare vid Dagtek serviceenhet (1423)

  • Sijainti Tammisaari
  • Julkaistu 12.09.2022, 15:00
  • Suljettu 27.09.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ansvarig handledare vid Dagtek serviceenhet (1423)

Vid årsskiftet 2022-2023 kommer Kårkulla samkommun att  byta till välfärdsområdet. 

Kårkulla samkommun rekryterar

EN ANSVARIG HANDLEDARE (1423)

i heltid till Dagtek serviceenhet. Anställningen är tillsvidare och inleds 24.10.22 eller enligt överenskommelse. Arbetet är allmän arbetstid.

Dagtek serviceenhet består av verksamhetspunkterna dagverksamhet med 65 servicetagare samt korttidsboende och boendeträning för barn och vuxna med tre platser. 

Som ansvarig handledare fungerar du som sakkunnig och leder det pedagogiska arbetet. De primära arbetsuppgifterna består av givandet av socialt stöd, handledning, fostran och rehabilitering. Du koordinerar och utvecklar vår verksamhet inom ditt område och ansvarar för genomförandet av kognitiva stödmetoder och användningen av pedagogiska hjälpmedel. Du arbetar för att erbjuda servicetagarna möjlighet till meningsfull och stimulerande sysselsättning och stöder resten av teamet i det pedagogiska arbetet och ger råd och handledning. Du behöver också jobba som grupphandledare i den konkreta verksamheten ibland. Till dina uppgifter hör även andra administrativa uppgifter på serviceenheten. Handledaren med ansvarsuppgifter kommer att vara en del av ledarskapet i den nya triangelmodellen och har ett tätt samarbete med enhetschefen och den andra ansvariga handledaren. Som ansvarig handledare fungerar du även som enhetschefens vikarie. Vi jobbar tillsammans i ett mångprofessionellt team och stöder varandra. Arbetet är strukturerat, omväxlande och utmanande.

Hos oss arbetar vi socialpedagogiskt, med fokus på servicetagarnas delaktighet, självbestämmande och valfrihet. Vi söker dig som är fördomsfri, initiativrik och ansvarsfull samt har ett engagemang för människor med behov av särskilt stöd. Vi ser också gärna att du har lätt för att samarbeta, men att arbeta självständigt är heller inget bekymmer för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och mångsidigt arbete och en trevlig arbetsgemenskap. Hos oss har du också möjlighet att ytterligare öka din kompetens och yrkesskicklighet genom fortbildningar och som anställd är du berättigad till motions- och kulturförmåner.

Behörighetskraven för en ansvarig handledare är lämplig  yrkeshögskoleexamen inom det sociala området (socionom yh) eller högre högskoleexamen, med socialt arbete som huvudämne, samt rätten att utöva yrket som yrkesutbildad person inom socialvården. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. I uppgiften krävs ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (§48 1227/2016) och om man i väsentlig grad arbetar med barn ett utdrag ur straffregistret (770/1993 6 § 2).

Lön utbetalas enligt kollektivavtalet SH Bilaga 2 § 2 Krävande yrkesuppgifter inom socialvården (02SOS050). Anställningen inleds med prövotid.

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till regionchef Trude Jansson-Wenberg och lämnas in via samkommunens elektroniska rekryteringssystem. Ansökan kan även sändas per post till enhetschef Sabina Vaarimo, Norra Strandgatan 19, 10600 Ekenäs. Vi vill ha din ansökan senast 26.9.22.

Närmare information ger enhetschef Sabina Vaarimo, tfn 0247 431 406, sabina.vaarimo@karkulla.fi.

Organisationsbeskrivning:

Kårkulla samkommun ger service till svenskspråkiga personer med funktionsnedsättning och är en av Svenskfinlands största arbetsgivare med ca 1000 anställda. Verksamhetens syfte är att säkra en kvalitativt god omsorg och målet är att vara en attraktiv och modern arbetsplats som har en god personalpolitik. Nyckelorden för samkommunens värdegrund är Begriplighet, Hanterbarhet och Meningsfullhet. Värdegrunden återspeglas i personalstrategin och därigenom i det dagliga arbetet.

12.09.2022

Osaamisalue: