Ilkka Oyj

Jälkikäsittelijä / tuotantotyöntekijä

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 18.10.2022, 13:00
  • Suljettu 18.10.2022, 13:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Jälkikäsittelijä / tuotantotyöntekijä

I-print Oy hakee 1–2 hyvällä asenteella varustettua

JÄLKIKÄSITTELIJÄÄ / TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Seinäjoelle.

I-print on valtakunnallinen paino- ja digipalveluja tarjoava monipuolinen painotalo, joka palvelee asiantuntevasti kaikenkokoisia yritysasiakkaita sekä yksittäisiä kuluttajia. Olemme osa markkinoinnin ja viestinnän kyvykkyydestään tunnettua Ilkka-konsernia.

Tehtäviisi kuuluu painolaitoksen tuotannon monipuoliset tehtävät. Työhösi sisältyy muun muassa paperinleikkausta, sidontaa, taittamista ja erilaisten tuotantolaitteiden käyttöä. Työ on jonkin verran fyysistä. Se sisältää myös tuotteiden pakkaamista ja suurkuvatulostelevyjen sekä rullien käsittelyä. Teemme myös yhteistyötä konserniyhtiöidemme kanssa, ja pääset työssäsi keräämään ja lähettämään esimerkiksi somessa.comin vaikuttajakampanjoihin liittyvää aineistoa. Teet työtäsi yhdessä vuorossa (päivävuoro). 

Saatat olla hakemamme henkilö, jos olet joustava, huolellinen, asiakaspalveluhenkinen sekä osaat toimia osana tiimiä. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta alan tuntemuksesta ja tietotekniikan hallitsemisesta on hyötyä. Pääset tekemään töitä käsilläsi ja huolehtimaan tuotteiden viimeistelystä ja postituksesta.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Panostamme I-printillä henkilöstön hyvinvointiin tarjoamalla muun muassa 

  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun 
  • Fysios-ketjun kuntosalipalveluita tarjoushintaan
  • Lomamökkien vapaan käytön Rukalla ja Lappajärvellä.

Lisäksi meillä on I-printillä oma kuntosali.  Palkkasi muodostuu media- ja painoalan työntekijöiden TES:n perusteella.

Tulet osaksi neljän hengen jälkikäsittelytiimiämme. Tiimissämme arvostamme ja tuemme toinen toisiamme. Tehtävässä menestymiseksi tärkeintä on kyky oppia uutta kiireisessä työrytmissä ja vaihtelevissa työtehtävissä. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, vaan kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tärkeintä on hyvä motivaatio, halu ja kyky oppia uusia menetelmiä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 6.11.2022. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinnat tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä eli toimi nopeasti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jouni Tankka (p. 050 075 7416, arkipäivisin 8–16). Tutustu I-printin palveluihin osoitteessa iprint.fi.

INFORMAATIO YHDISTÄÄ

Informaatio yhdistää Ilkan asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Ilkka on sateenvarjobrändi konsernin markkinoinnin, tiedon ja teknologian yrityksille. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, Differo Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu arkki- ja erikoispainamisen palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 500 median, markkinoinnin ja teknologian taitajaa. Ilkka-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 49,7 M€.

Osaamisalue: