Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Määräaikainen laitosoperaattori Espooseen

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 18.10.2022, 10:00
  • Suljettu 11.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Määräaikainen laitosoperaattori Espooseen

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee yli 800 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 400 miljoonaa euroa. www.hsy.fi 

Haemme Espooseen Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen jätehuollon toimialalle

LAITOSOPERAATTORIA 

määräaikaiseen työsuhteeseen vakituisen henkilön opintovapaan sijaiseksi 31.8.2023 asti.

Vastaamme pääkaupunkiseudun asukkaiden erilliskerätyn biojätteen käsittelystä Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksessa. Käsittelemme kentillämme myös haravointi- ja puutarhajätteitä.  Biojätteen käsittelyyn kuuluu useita käsittelylaitoksia sekä kenttäaluetta kaikkiaan noin 30 hehtaaria. Työmme jakautuvat laitos-, kenttä- ja valvomo- sekä toimistotyöskentelyyn.

Toimit prosessityössä omassa vuorossasi biojätteen ja jätevesilietteen käsittelytoiminnassa. Työympäristöäsi ovat kompostointilaitokset, biokaasulaitos, biokaasupumppaamo, biokaasuvoimala ja pyrolyysilaitos. Työtehtäviisi kuuluvat mm. laitoksien toimintaan liittyvät

  • käyttö-, kunnossapito- ja huoltotoimet  
  • kunnon valvonta, kompostointi- ja mädätysprosessien hoitaminen ja valvonta 

Edellytämme

  • prosessitekniikan ymmärtämistä
  • soveltuvaa ammatillista koulutusta ja tietotekniikan perustaitoja.

Työ on kaksivuorotyötä arkipäivinä. Arvostamme käytännöllistä ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin, oma-aloitteisuutta sekä tiimityötaitoja. 

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten HSL:n työsuhdematkakortin sekä e-Passin lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun. Toimipisteissämme on erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.11. klo 9–11 käyttöinsinööri Tea Järvinen, p. 040 824 8564, tea.jarvinen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme hakulomakkeella viimeistään 10.11.2022.

Työpaikan osoite: Ämmässuontie 8, 02820 Espoo.

Käy tutustumassa työntekijöidemme kertomuksiin meillä työskentelystä verkkosivuillamme ja Meillä töissä -Instagram-tiliimme Meillä töissä | HSY.

Osaamisalue: