Isku-Yhtymä Oy

Hei Espoo! Etsimme myynnin osaajaa

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 18.08.2023, 9:00
  • Suljettu 24.08.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hei Espoo! Etsimme myynnin osaajaa

Etsimme joukkueeseemme energisellä asenteella varustettua sisustusmyyjää Espoon myymäläämme! 

Haemme Espoon myymäläämme myynnin ammattilaista tai sellaiseksi tähtäävää. Jos haluat työskennellä tehokkaassa myyntiorganisaatiossa, jossa tsemppaamme ja tuemme toinen toisiamme onnistumaan ja saavuttamaan huipputuloksia, niin tämä on juuri se paikka! 

Meille tärkeää on, että olet kiinnostunut tuloksekkaasta myyntityöstä sekä sinulla on rohkeutta lähestyä asiakasta että tarjota hänelle rohkeasti ratkaisuja. Toivomme myös, että olet tavoiteorientoitunut ja keskityt tekemiseesi myynnillisten tavoitteiden kautta. Arvostamme ammattitaitoista asiakaspalvelua ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävään valittavan henkilön tulee olla vähintään 18-vuotias. 

Annamme sinulle tehtävään perusteellisen koulutuksen ja tulemmekin tekemään sinusta myynnin huippuammattilaisen. Työn ohessa pääset kouluttautumaan nukkumisergonomian asiantuntijaksi. 

Tehtävä on vakituinen ja viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta sekä lisäksi käytössämme on kannustava provisiopalkkausmalli. Työn aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivottavasti voisit aloittaa uudessa työssäsi mahdollisimman pian. 

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, hyvät henkilöstöalennukset myymälöissämme, lounasedun sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksissa. Toimitamme ergonomisesti huippulaatuisia kalusteita asiakkaidemme toimistoille, joten omakin työympäristömme on laadukas. Vastuullisuus, niin ympäristöstä kuin työntekijöistä, on toimintamme kantavia periaatteita. Lue lisää Iskun vastuullisuustyöstä täältä: https://isku.com/fi/vastuullisuus/

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae jo tänään tai viimeistään 23.8.2023. Älä kuitenkaan aikaile, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä aluepäällikkömme Sami Salomäki kertoo mielellään lisää. Samin tavoitat numerosta +358504712320.

Osaamisalue: