HAEMME

osaavaan ja innostuneeseen yhteisöömme

SAIRAANHOITAJAA

 

syksyllä 2020 avattavaan uuteen lastensuojeluyksikköömme Äänekoskelle. Pienkodista tulee 7-paikkainen kodinomainen lastensuojelun kasvatus- ja kuntoutusyksikkö.

Pienkoti tarjoaa lapsille ja nuorille kodinomaisen, sekä turvallisen kasvu- ja kehitysympäristön huomioiden kunkin lapsen ja nuoren yksilölliset erityistarpeet. Toimintamme perustuu normaaliin, toiminnalliseen arjessa elämiseen turvallisessa ja välittävässä ympäristössä, jossa on selkeät rajat.

Edellytämme tehtävään hakevilta soveltuvaa terveysalan tutkintoa. Luemme eduksi kokemuksen lastensuojelusta sekä ennakkoluulottoman ja rohkean asenteen.

Työaika ja palkkaus noudattavat yksityisen sosiaalialan TES:iä.

Tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Hakemukset, joita ei palauteta, on lähetettävä os

Haukkalanmäki Oy
Matinmäentie 598
41120 Puuppola

tai oheisen hakupainikkeen kautta 1.10.2020 mennessä.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Marko Kalmari p. 0503031491.

Jyvässeudun perhekodit Oy

Osaamisalue:

Jyvässeudun perhekodit Oy

Jyvässeudun perhekodit on vuonna 1991 perustettu lastensuojelun sijaishuoltoa tarjoava yksityinen yritys. Jspk oy tarjoaa kolmessa perhekodissa ja Vihtorinlahden pienkodissa 23 sijaishuollon paikkaa sekä työllistää yli 20 alan ammattilaista.