Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

HOITAJAT (sh,th) rokotustiimi (3kk)

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 08.06.2023, 14:00
  • Suljettu 04.09.2023, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HOITAJAT (sh,th) rokotustiimi (3kk)

Hei sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, tule mukaan Keusoten mukavaan rokotustiimiin syksyllä 2023! 

Keusoten Infektio- ja tartuntatautiyksikkö järjestää syksyllä 2023 väestön influenssa- ja koronarokotukset. Rokotuspisteitä on Keusoten terveysasemilla eri paikkakunnilla, voit vaikuttaa siihen, missä haluaisit työskennellä. Ajanvaraustyötä on mahdollista tehdä myös etätyönä.

Infektio- ja tartuntatautiyksikön rokotustiimi

Työ alkaa perehdytyksellä 2.10.2023 Kellokosken terveysasemalla tai Järvenpään Justissa.

Tehtäviisi kuuluu käytännön rokotustyö rokotuspisteellä, sekä puhelimessa tapahtuva rokotusneuvonta ja ajanvaraukset rokotuspisteille. Puhelintyötä on mahdollista tehdä myös etätyönä. Toivomme sinulta aiempaa osaamista rokottamisesta.

Rokotuspisteet ovat avoinna ma-la klo 8-18 välisenä aikana, pääosin kuitenkin rokotamme arkipäivisin. Pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi, ja voit vaikuttaa siihen, millä rokotuspisteellä haluaisit työskennellä. Voit halutessasi tehdä myös osa-aikaista työtä. Rokotuspisteitä on kaikilla Keusoten terveysasemille. Osaan pisteistä pääsee liikkumaan julkisilla kulkuneuvoilla.

Käytössämme on OMNI360-potilastietojärjestelmä, sekä hetken aikaa vielä Lifecare-potilastietojärjestelmä. Perehdytämme sinut rokottamiseen, potilastietojärjestelmän käyttöön sekä ajanvaraukseen. 

Infektio- ja tartuntatautiyksikössä työntekijät ovat viihtyneet, ja olemme saaneet hyvää palautetta johtamisesta meillä työskennelleiltä työntekijöiltä. Kehitämme työtä ja työtapoja jatkuvasti. Saat meiltä työvälineet, joilla pystyt työskentelemään myös etänä ajanvaraustyössä.  

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia sekä voimassa olevia rokotuslupia. Tarvittaessa voit antaa rokotuksiin liittyvät näytöt työsuhteen alussa.  

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Sairaanhoitajan määräaikainen työsuhde rokotustiimissä 2.10-31.12.2023. 
  • Työaika on 38,25h/viikko, voit halutessasi tehdä myös osa-aikaista työtä. Ruokailu tapahtuu joutuisasti työajalla. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2790, 95 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu Keusoteen ja rekrytointiin sekä näe vaadittavat luvat. Avaa tästä rekrytoinnin sivusto.

Kysy lisää:

  • Koordinoiva hygienia- ja tartuntatautihoitaja, rokotustiimin esihenkilö Hanna Hyytiäinen: 050 497 0735, hanna.hyytiainen@keusote.fi (lomalla 24.7-6.8., jolloin tiedustelut Anne Juvoselle)
  • Koordinoiva hygienia- ja tartuntatautihoitaja Anne Juvonen 050 497 0736, anne.juvonen@keusote.fi 

Hakuaika päättyy 21.9.2023 klo 14.00. Kontaktoimme kuitenkin hakijoita jo hakuaikana ja teemme valintoja. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.