Jätä kädenjälkesi.

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä. Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Tahdotko sinä jättää omasi?

 

Etsimme nyt Xamkiin:

TUTKIMUSJOHTAJA 

Metsä, ympäristö ja energia, Kotka

 

Mistä työssä on kyse?

Tutkimusjohtajana vastaat TKI-toiminnasta ja sen kehittämisestä Metsä, ympäristö ja energia -vahvuusalalla. Tässä roolissa keskityt Kymenlaakson alueeseen, jonka TKI-toiminnassa painottuvat erityisesti bio- ja kiertotalouden teemat. Vastuullesi kuuluvat myös bio- ja kiertotalouden tutkimuskeskus BioSampo sekä testauslaboratorio KymiLabs. Työsi alkaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan, ja työpisteesi on Kotkan kampuksella.

Tutkimusjohtajana pääset vaikuttamaan Kymenlaakson alueen elinvoimaisuuteen tutkimus- ja kehittämishankkeiden, palveluliiketoiminnan, koulutusyhteistyön sekä sidosryhmäyhteistyön kautta. Toimit alueellisissa ja kansainvälisissä verkostoissa, kytket alueen toimijoita niihin sekä edistät vahvuusalasi huippuosaamisen hyödyntämistä Kymenlaaksossa. Hyödynnät alueen yhteistyökumppaneilta saamaasi tietoa ja kehität vaikuttavia ratkaisuja alueen ja sen yritysten muuttuviin tarpeisiin.

TKI-toiminnassa ja sen kehittämisessä on mukana TKI-toiminnan asiantuntijoita sekä projekti- ja hankehenkilöstöä. Kokonaisuudessaan vastuullasi olevissa yksiköissä työskentelee noin 40 asiantuntijaa. Toimit myös itse lähimpänä esihenkilönä osaajille, joiden onnistumista tuet osana päivittäistä työtäsi.

Miksi meille kannattaa hakea?

Meillä teet vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät koko yhteiskunnassa. Kädenjälkesi näkyy Kymenlaakson elinvoimaisuutena ja alueen tarpeisiin kehitettyinä tulevaisuuteen katsovina ratkaisuna.

Meillä on tiivis yhteishenki, joka yhdistää kaikkia xamkilaisia opiskelijoista henkilökuntaan. Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen ja tämä näkyy niin, että kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan ja kehittämään osaamistaan.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tutkimusjohtajan tehtävässä on sopimuspalkka. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedulla.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulla on soveltuva tekniikan tohtorin tutkinto ja näyttöjä vaativien TKI-kokonaisuuksien tuloksellisesta johtamisesta. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta metsä- ja energiateollisuudesta sekä kiertotaloudesta.

Toivomme sinulta hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta henkilöstöjohtamisesta. Työ edellyttää kykyä verkostoitua niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Työn kansainvälisen luonteen vuoksi  tarvitset suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Miten tehtävää voi hakea?

Hae paikkaa jättämällä hakemus oheisen hakupainikkeen kautta. Liitä hakemukseesi olennaiset tutkinto- ja työtodistukset. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.

Lisätietoja tehtävistä: www.xamk.fi/rekry

Osaamisalue: ,