Haemme kokenutta ja tulevaisuuteen suuntaavaa

TOIMITUSJOHTAJAA

 

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme Kainuun Puhelinosuuskunnalle Kajaaniin tai Iisalmeen toimitusjohtajaa vastaamaan konsernin taloudesta ja hallintopalveluista. Sinulla on kokemusta konsernirakenteesta liiketoimintajohtajana ja ymmärrät helposti liiketoimintakokonaisuuksia sekä tunnuslukuja ja analyysejä.

Johdat ihmisiä valmentavalla otteella ja talousjohtamisosaamisella ajat konserniyhtiöiden etuja, sparraat tytäryhtiöiden toimitusjohtajia sekä toimit tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa. Arvostamme kokemusta hallitustyöskentelystä ja vastuullisesta omistajastrategiasta sekä kiinnostusta osuuskuntatoimintaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antavat MPS-konsultti Veli-Antti Vasela p. 0400 294 433, hallituksen pj. Timo Leppänen p. 044 551 3031 ja varapj. Reino Huusko p. 050 570 3427.

Lue lisää ja hae tehtävää 31.10. mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Kainuun Puhelinosuuskunta

Osaamisalue:

Kainuun Puhelinosuuskunta

Kainuun Puhelinosuuskunta -konserni tarjoaa tieto- ja viestintäpalveluja yli 120 vuoden kokemuksella. Konserniin kuuluvat tytäryhtiöt Kaisanet Oy, Herman IT Oy ja Data-Enter Oy. Palveluliiketoiminta on järjestetty tytäryhtiöihin ja emoyhtiö KPO tuottaa konsernin talous- ja hallintopalvelut. Vakavaraisen KPO-konsernin liikevaihto on 27 M€ ja konsernin palveluksessa on 160 henkilöä. Konsernin pääkonttori sijaitsee Kajaanissa.