Vahvistamme tiimiämme ja haemme nyt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

AOR 2020 -hankkeeseen kehittämään kansainvälistä matkailua.

 

Projektipäällikön tehtävä määräaikainen 31.12.2020 saakka.

Projektipäällikön tehtävänä on vauhdittaa Kalajoen matkailun kansainvälistymistä sekä kehittää ja markkinoida erityisesti koulutusmatkailu- ja asiantuntijavierailukokonaisuuksia yhdessä hankkeessa mukana olevien tahojen kanssa. Projektipäälliköltä odotamme matkailun kansainvälistä kokemusta, markkinointi- ja hankeosaamista sekä matkailun tuotekehitystaitoja. Koulutusmatkailu- ja asiantuntijavierailuteemojen tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, hyviä verkostoja ja sujuvaa englanninkielen taitoa; eduksi luetaan ruotsi ja muu kielitaito sekä Kalajoen matkailun tuntemus.

Lue tarkemmat tehtäväkuvaukset: visitkalajoki.fi/rekry

Hakemukset palkkatoivomuksineen 30.11. mennessä sähköpostitse oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja antaa 14.11. ja 20.11. klo 9–14 Kalajoki Matkailuyhdistyksen toiminnanjohtaja Johanna Nakkula, 046 923 5530.

Kalajoki Matkailuyhdistys ry 
www.visitkalajoki.fi

Osaamisalue:

Kalajoki Matkailuyhdistys ry

Voimakkaasti kehittyvä ja kansainvälistyvä Kalajoki on yksi Suomen suosituimmista matkailukeskuksista. Kalajoki Matkailuyhdistys ry vastaa Kalajoen matkailun yhteismarkkinoinnista. 

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi