Siun sote

Sairaanhoitaja: keskussairaala, Joensuu; määräaikainen (id6858)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 14.11.2022, 8:00
  • Suljettu 28.11.2022, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: keskussairaala, Joensuu; määräaikainen (id6858)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 27.11.2022 klo 24.00 mennessä sairaanhoitajaa kotiutus- ja jatkohoitojärjestelyn koordinointitehtävään. Työsuhde on määräaikainen ajalle 9.1.2023 – 31.12.2023.

Tehtävä sijoittuu yhteisesti operatiiviseen ja konservatiiviseen klinikkaryhmään. 

Tässä tarjolla mielenkiintoinen ja haasteellinen tehtävä. Pääset verkostoitumaan yli yksikkörajojen, moniammatillisesti ja käyttämään hyväksesi neuvottelu- ja yhteistyökykytaitoja. 

Sairaanhoitajan tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa, että potilaiden osastolta kotiuttamisen prosessi on sujuva ja oikea-aikainen. Sairaanhoitaja toimii yhteyshenkilönä esh-pth/tk-sairaala/kotihoito/hoivakoti välillä kotiutettavan asiakkaan asioihin liittyen. Sairaanhoitaja perehdyttää ja on tukena OPE KON yksiköiden henkilöstöä jatkohoidon järjestelyyn liittyvissä tehtävissä. Työ on päivätyö, arkisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • potilaan prosessin hyvää tuntemusta perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon alueella, varsinkin hyvä perusterveydenhuollon alueen tuntemus auttaa tehtävän hoidossa
  • yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoa, verkostoitumista
  • tiivistä kontaktia ja joustavaa yhteistyötä eri yksiköiden välillä
  • halua oppia uutta ja kehittää asioita
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus sekä lupa toimia terveydenhuollon tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2671,29 euroa / kk. Työaikamuoto on yleistyöaika.

Tehtävä on kokopäivätyö.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Tehtävässä on 3 kk koeaika. 

Lisätietoja antaa ylihoitaja Merja Piiroinen, merja.piiroinen@siunsote.fi ja ylihoitaja Heli Karvinen, heli.karvinen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.11.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: