Kiinteistöpäällikkö, Hesburger

Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Yhteensä ketjuun kuuluu yli 450 ravintolaa, joissa työskentelee noin 6 700 ihmistä.

Asiakasyrityksemme, Suomen suurin pikaruokaravintolaketju Hesburger hakee nyt kauttamme kiinteistöpäällikköä monipuolisiin tehtäviin.

Kiinteistöpäällikkönä tehtäviäsi ovat:

•    Suomen Hesburger-kiinteistöjen ja omien alueiden ylläpito, kunnossapito, korjaukset ja huollot, apunasi mm. laaditut kiinteistökartoitukset sekä omat kohdekäynnit ja tarkastuskierrosten laadinta-aikataulu

•    Intranetin huoltokirjan huolto/korjaustoimenpiteet

•    Huoltokirjan kehittäminen

•    LVISK-huoltojen koordinointi tilaajan puolelta, ulkopuolisen palveluntuottajan yhdyshenkilönä toimiminen

•    Rakennusautomaation tarkkailu, puuttuminen epäkohtiin, koordinointi ja kehittäminen

•    Kiinteistöjen energian kuluseuranta ja energiakatselmukset

•    Kiinteistöjen takuutarkastukset

Edellytämme

Edellytämme tehtävän vaatimaa koulutusta, vahvaa ammattitaitoa sekä yli viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen vaatii suomen ja englannin kielen taitoa. Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja, joka ei pelkää nopeastikin muuttuvia tilanteita sekä kykenet työskentelemään tarvittaessa paineen alaisena.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän sekä itsenäisiä ja kiinnostavia tehtäviä kotimaisessa kehittyvässä ja menestyvässä yrityksessä ja mukavat työkaverit. 

Työhön sisältyy matkustamista ympäri Suomea, mutta 2-3 päivää viikossa työskentelet Hesburgerin pääkonttorilla viihtyisässä ympäristössä Aurajoen rannalla Turussa. Saat käyttöösi työsuhdeauton.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen nykyiseltä tehtävänhaltijalta/tulevalta työpariltasi.

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen.

Haku

Hae tehtävään mahdollisimman pian osoitteessa www.kallinenconsulting.fi tai oheisen linkin kautta. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä hakua hoitavaan konsulttiin (Tapio Kallinen) numerossa 040 356 8772.  

Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Osaamisalue: ,