Myyntipäällikkö hydrauliikka-alalle

Masino Group on teknistä kauppaa harjoittava, suomalaista teollisuutta ja tuotantoa palveleva yritysryhmä, jonka monet tuotteet ovat toimialojensa markkinajohtajia. Yritys on vuonna 1958 perustettu perheyhtiö ja asiantunteva kumppani sekä asiakkailleen että kotimaisille ja kansainvälisille toimittajilleen.

Konsernissa työskentelee 130 alan ammattilaista ja toimipisteitä löytyy Vantaalta, Ylöjärveltä, Tampereelta ja Turusta.

Masino Oy Hydrauliikka ja Voimansiirto on erikoistunut hydrauliikan ja voimansiirron komponenttien, kokonaisratkaisujen sekä huoltopalvelujen toimittamiseen Suomen teollisuudelle.

Menestyvä ja vakavarainen asiakasyrityksemme Masino Oy Hydrauliikka ja Voimansiirto etsii nyt kauttamme esimiesvastuullista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ hydrauliikkajärjestelmien, -komponenttien ja huoltopalveluiden valtakunnalliseen myyntiin. Toimit tehtävässäsi alueorganisaation esimiehenä ja raportoit yrityksen myyntijohtajalle. 

Monipuolisessa roolissasi toimit yrityksen vakiintuneen asiakaskunnan yhteyshenkilönä ja hydrauliikka-alan asiantuntemuksellasi kykenet tarjoamaan Masinon monipuolisesta palveluvalikoimasta aina asiakkaalle parhaan ratkaisun.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • Olet hydrauliikka-alan asiantuntija
  • Viihdyt asiakaslähtöisessä ja myynnillisessä roolissa
  • Sinulla on jo näyttöjä tai tunnet vahvasti soveltuvasi esimiestyöhön

Tehtävään valittavan henkilön tulisi kyetä kommunikoimaan suomeksi ja englanniksi. Arvostamme myös hyviä tietoteknisiä taitoja. 

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän alalla arvostetussa ja vakavaraisessa yhtiössä siihen kuuluvine etuineen. Pääset vaikuttamaan toimenkuvaasi ja kehittämään yrityksen palveluja yhdessä myynninjohdon kanssa. 

Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa, mutta valtaosan työstäsi teet Turun toimipisteestä käsin.

Kiinnostuitko?

Tehtävästä ja rekrytointiprosessista saat lisätietoa hakua hoitavalta konsultilta (Tapio Kallinen, 040-3568772) arkisin kello 12-16. Hae tehtävään osoitteessa www.kallinenconsulting.fi tai oheisen linkin kautta. 

Osaamisalue: , ,