Patenttitoimisto Seppo Laine Oy on vuonna 1979 perustettu asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee n. 55 patentti- ja tavaramerkkialan ammattilaista. Yritys panostaa vahvasti kansainvälisyyteen ja tarjoaa ainoana Suomessa amerikkalaisia ja eurooppalaisia suojaoikeuksia koskevat asiamiespalvelut saman katon alla. Kaikessa tekemisessä korostuvat yrityksen keskeiset arvot: vastuun ottaminen ja asiakkaan edun ajaminen tehokkaasti ja sinnikkäästi, kaikkia osapuolia kunnioittaen.

Vuoden 2019 brändiuudistuksen myötä yritys tunnetaan myös nimellä LAINE Intellectual Property.

Asiakasyrityksemme Patenttitoimisto Seppo Laine Oy hakee nyt kauttamme reipasta PATENTTIASSISTENTTIA Ruoholahdessa sijaitsevaan toimistoonsa.

Patenttiassistenttina tehtäviisi kuuluu mm. asiakaskirjeenvaihto ja laskutus, määräaikavalvonta sekä asiakirjojen valmistelu patenttiviranomaisten asiointiohjelmistoissa. Tehtäviin voi kuulua myös avustaminen yleisissä toimistorutiineissa. Täsmällisempi toimenkuva määräytyy osaamisesi mukaan.

Patenttiassistentilta edellytetään, että hän pystyy käsittelemään tekstiä hyvällä suomen ja englannin kielellä. Arvostamme myös hyvää ruotsin kielen osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

• Olet vastuuntuntoinen, tarkka ja järjestelmällinen

• Olet reipas, palvelualtis ja yhteistyökykyinen

• Hallitset yleisimmät IT-ohjelmat erinomaisesti

• Omaat hyvät kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi

• Viihdyt rutiinitehtävien parissa

Arvostamme aiempaa kokemusta patenttiasioiden parissa.

Kyseessä on kokopäiväinen tehtävä, mutta hakijan toivomuksen mukaan voimme sopia myös osa-aikatyöstä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään oheisen lomakkeen kautta. Rekrytointiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä hakua hoitavaan konsulttiin arkisin kello 12-16 (Tapio Kallinen, 040 356 8772 / matkoilla 16.7. – 19.7.)

Osaamisalue: