Jos haluat mukaan kasvuun ja merkitykselliseen työhön  – tule kasvun tekijäksi Haltijaan

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat apuväline-, kuntoutus- ja hyvinvointiteknologiaratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin.

 

Haemme nyt Infraratkaisujen

MYYNTINEUVOTTELIJAA

henkilönostimien, ramppien ja näiden asennuspalvelujen myyntiin. Olet aktiivisesti yhteydessä sekä olemassa oleviin asiakkaisiimme, että hankkimassa uusia. Olet mahdollisuuksien mukaan mukana jo rakennusten suunnitteluvaiheessa auttamassa oikeiden ratkaisujen löytämisessä.

Myynnin kohderyhmääsi ovat mm. rakennusliikkeet, hoivayritykset, suunnittelijat sekä kuntien tilapalvelut.

Toivomme, että sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myynnistä. Tunnet välikaton ja seinien rakenteet niin, että pystyt työskentelemään luontevasti niihin kiinnittyvien tuotteiden kanssa. Kokemus julkisista kilpailutuksista lasketaan sinulle eduksi. Sinulla voi olla tekninen tai kaupallinen koulutus.

Työssä menestyminen edellyttää kykyä johtaa omaa tavoitteellista myyntityötä, hyviä yhteistyötaitoja ja erinomaista asennetta asiakaspalveluun. Tässä työssä voi yhdistää tavoitteellisen työskentelyn ihmisläheiseen ratkaisujen löytämiseen. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä ja vaatii halua jatkuvaan kehittymiseen.

Haltijalla sinua tukevat osaavat ammattilaiset ja käytössäsi ovat alan parhaat tuotteet

Toimipisteesi sijaitsee Pirkanmaalla, mutta toimialueesi on koko Suomi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kangas & Svinhufvud oy:ssä Martti Kangas puh 040 700 7754 tai martti.kangas@kangassvinhufvud.fi

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 26.3.2020 mennessä alla olevan linkin kautta.

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat ja yksilölliset apuvälineratkaisut ja -palvelut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin. Tutustu meihin www.haltija.fi.

Osaamisalue: