Jos haluat mukaan kasvuun ja merkitykselliseen työhön  – tule myyntiedustajaksi Haltijaan

 

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat apuväline-, kuntoutus- ja hyvinvointiteknologiaratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin.

 

Haemme nyt Haltijan kasvua vahvistamaan osasto-, perusapuväline- sekä kuntoutustuotteiden myyntiin myyntiedustajaa alueelle, johon kuuluu Pirkanmaa, Keski-Suomi sekä Etelä-Pohjanmaa. 

 

Jos olet koulutustaustaltasi esimerkiksi sairaanhoitaja tai fysioterapeutti ja olet palavasti innostunut asiakas- ja myyntityöstä, kerro itsestäsi meille. Jos haluat yhdistää tavoitteellisen työskentelyn ihmisläheiseen ratkaisujen löytämiseen, myyntiedustajan tehtävässä se onnistuu. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä, ja vaatii halua jatkuvaan kehittymiseen. Haltijalla sinua tukevat osaavat ammattilaiset ja käytössäsi ovat alan parhaat tuotteet. 

 

Täytäthän hakemuksesi ja CV:si 2.9.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. 

 

Kysy lisätietoja tehtävästä antaa Kangas & Svinhufvud oy:ssä Martti Kangas puh 040 700 7754 tai email martti.kangas@kangassvinhufvud.fi 

 

Haltija Group Oy on suomalainen, alan nimekkäimmistä apuvälineyrityksistä syntynyt, vahvasti kasvava yritys. Tarjoamme kattavat ja yksilölliset apuvälineratkaisut ja -palvelut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin liikkumisesta kommunikointiin ja päivittäisiin hoito- ja hygieniatuotteisiin. Mahdollistamme hyvän ja toimintakykyisen elämän eri ikäisille asiakkaillemme erilaisiin elämäntilanteisiin. Tutustu meihin www.haltija.fi.

 

 

Osaamisalue: , ,