Saga Furs Oyj on täyden palvelun huutokauppayhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia turkiksia. Saga Furs -brändi on takuu tuotteen laadusta ja eettisistä käytännöistä. Valikoimaamme kuuluvat turkikset tulevat tiukasti säädellyiltä eurooppalaisilta turkistiloilta, joiden sertifiointiohjelma sisältää eläinten hyvinvoinnin ja ympäristöstä huolehtimisen.

Jo 80 vuotta Saga Furs on ollut luotettavin brändi ja toimittaja muotitaloille, jotka vaativat parasta laatua, läpinäkyvyyttä ja eettisyyttä, joita myös kuluttajat vaativat. Maailmanlaajuinen myyntiverkostomme tukee muotibrändejä, vähittäiskauppiaita, valmistajia ja tuottajia myös innovaatioissa sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Tilikautena 2017/2018 yrityksen välitysmyynnin arvo oli 314 miljoonaa euroa ja liikevaihto 46 miljoonaa euroa. Yhtiö työllisti keskimäärin 350 henkilöä. Saga Fursin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Haemme nyt kansainväliseen yritykseemme rahoitusyksikkömme vahvistukseksi positiivista ja energistä 

CREDIT CONTROLLERIA

monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin.

Sinustako tuleva sagalainen? Me Saga Fursilla arvostamme mahdollisuutta jatkuvaan kehittymiseen ja tässä tehtävässä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin ja vastuisiin. Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön sekä osaavan ja kannustavan työyhteisön. Olemme vastuullinen alan suunnannäyttäjä ja työntekijät ovat kuvailleet meitä työnantajana joustavaksi ja luotettavaksi, aidoksi ja rohkeaksi. Tervetuloa osaamisten ja persoonallisuuksien kirjavaan mosaiikkiin!

Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat esim. luottopäätösten valmistelu, saamisten ja rahoitusriskien analysointi ja hallinta, tilinpäätöstietojen analysointi sekä erilaiset selvitykset, yhteenvedot ja raportit. Tehtävä on mielenkiintoinen sekoitus haasteellisia projekteja maustettuna päivittäisillä rutiinitehtävillä. Osallistut omalta osaltasi uusien toimintaa tukevien järjestelmien kehittämiseen. Tehtävää voidaan muokata osaamisesi mukaan. Lisäväriä työpäiviin tuovat huutokaupat, joiden aikana talomme täyttyy ympäri maailmaa tulevista asiakkaista.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • muutaman vuoden kokemusta rahoitustehtävistä 
  • kokemusta yritysten taloudellisen tilanteen analysoinnista sekä erilaisista rahoitussopimuksista
  • erinomaista Excel-osaamista
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja, positiivista ja palveluhenkistä asennetta
  • oma-aloitteisuutta, kiinnostusta tarttua toimeen ja saada asioita aikaan
  • kykyä nähdä kokonaisuus, mutta myös huolehtia yksityiskohdista
  • suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat rahoituspäällikkö Eriikka Niemi (p. 040 826 2000, e-mail eriikka.niemi@sagafurs.com), parhaiten tavoitettavissa ke 8.5., to 9.5. ja ti 14.5. iltapäivisin sekä Hanna Svinhufvud Kangas & Svinhufvud Oy:stä (p. 0400 608 947, e-mail hanna.svinhufvud@kangassvinhufvud.fi), parhaiten tavoitettavissa ti 7.5. klo 14-15, pe 10.5. ja ke 15.5. klo 8-9. Hae tehtävää viimeistään keskiviikkona 24.5.2019 osoitteessa http://www.kangassvinhufvud.fi/tyopaikat/. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja CV:si.

 

Hae heti, sillä aloitamme keskustelut sopivilta vaikuttavien henkilöiden kanssa välittömästi!

Osaamisalue: