Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen. Valtakunnallinen Validia Asuminen on vastuullinen kotimainen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Seinäjoen Validia-taloon

PALVELUESIMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Työtä ihmisten kanssa

Seinäjoen Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Validia-talon palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Seinäjoen Validia-talossa on 20 palveluasumisen asuntoa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet työyhteisöä yhdistävä ja osallistava tulevaisuuden esimies. Toimit asiakaskeskeisesti isolla asiakasymmärryksellä sekä johdat yksikköä tuloksellisesti ja laadukkaasti. Sinulla on oikeanlainen työasenne, edistät hyvän työilmapiirin säilymistä, mahdollistat luovuuden ja olet aidosti läsnä niin asiakas- kuin tiimityöskentelyssä.

Voit vaikuttaa

Me tarjoamme sinulle itsenäistä ja vastuullista työtä, johon saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset myös kehittämään omaa työtäsi ja yhteisiä toimintatapoja.

Edellytämme sinulta
* soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa
* vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestehtävistä
* johtamiskoulutusta joko erikseen tai tutkintoon sisältyen
* aitoa innostusta kehittää vammaisten asumispalveluja.

Arvostamme vankkaa substanssiosaamista vammaisten henkilöiden palveluasumisesta/palveluista. Odotamme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökykyä sekä joustavuutta.

Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä laajat yhteistyöverkostot kehittyvällä toimialalla. Meillä saat ison työnantajan edut, kuten kouluttautumismahdollisuuksia. Tuemme työhyvinvointia mm. Edenred-liikunta- ja kulttuuriedulla. Käytössämme on myös tavoitepalkkiojärjestelmä.

Palveluesimiehen työaika on kokonaistyöaika ja tehtävässä on sopimuspalkka.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kangas & Svinhufvud Oy:ssä Martti Kangas puh. 040 700 7754 tai martti.kangas@kangassvinhufvud.fi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.12.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Osaamisalue: ,