Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on suomalainen, laajan laboratoriovalikoiman palveluyritys. Tarjoamme kattavasti keskuslaboratoriopalveluita kliinisen kemian ja mikrobiologian, patologian ja genetiikan aloille sekä lääkeaine-, huume- ja dopinganalytiikkaan. Toimimme myös asiakkaidemme tukena lähilaboratorioissa, kattaen vierianalytiikan ja näytteenoton palvelut asiakkaan toimipisteissä. Digitaaliset diagnostiikkapalvelut ovat nopeimmin kasvava alue palveluvalikoimassamme.

Palvelemme koko Suomen terveydenhuoltoa, mm. yksityisen sektorin lääkäriasemia, julkisen sektorin sairaalalaboratorioita ja perusterveydenhuoltoa sekä dopingtestausta kansallisesti ja kansainvälisesti. Visiomme on olla asiakkaillemme paras kumppani ja edelläkävijä diagnostiikka- ja tietopalveluissa.

Yhtyneet Medix Laboratoriot työllistää noin 150 laboratorioalan ammattilaista toimipisteessään Helsingissä. Liikevaihto vuonna 2017 oli noin 20 miljoonaa €. Pääomistajina ovat Minerva säätiö ja Aho Group Oy. Katso lisää http://www.yml.fi/

Haemme Asiakkuudet-yksikkömme vahvistukseksi aktiivista ja asiakastyöstä innostunutta

Asiakaspäällikköä

Vastaat omista nimetyistä asiakkuuksistasi, niihin kohdistuvista myyntiaktiviteeteista sekä oman alueesi uusasiakashankinnasta. Osallistut myös aktiivisesti uusien tuotteiden ja palveluiden lanseeraukseen. Kehität jatkuvasti ymmärrystäsi asiakaskuntasi tarpeista ja tulevista muutoksista (esim. SOTE-uudistuksen paikalliset käytännön vaikutukset ja mahdollisuudet). Lisäksi edustat YML:ää alan messuilla ja muissa verkostoitumistapahtumissa.

Toivomme, että Sinulla on:

  • alalle soveltuva koulutus ja 3-5 vuoden kokemus kliinisestä laboratorioalasta ja myynnistä, tai esim. kaupallinen koulutus ja kokemus tuloksellisesta myyntityöstä terveydenhuollon tai läheiseltä palvelualalta (esim. lääke- tai hoiva-ala)
  • terveydenhuollon markkinan ja sen eri toimijoiden tuntemusta
  • suomen ja englannin kielten sujuva suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen taito on eduksi
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot, ihmistuntemusta ja tilannetajua
  • ratkaisukeskeinen asenne, tavoitteellisuutta ja tulosorientoituneisuutta
  • paineensieto- ja priorisointikykyä sekä kykyä hallita aikatauluja itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
  • matkustusvalmiutta ja halukkuutta viettää merkittävä osa työajasta asiakkaiden parissa.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan uudistuvalla laboratorioalalla, dynaamisen työyhteisön, modernin ja kehittyvän työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut.

Haluatko lisätietoa? Kysy lisää myyntipäällikkö Jouni Ahtiselta (puh. 050 353 1145, mieluiten pe 8.6. klo 8-10, sähköposti jouni.ahtinen@medix.fi) tai rekrytoinnissa avustavalta yhteistyökumppaniltamme Hanna Svinhufvudilta Kangas & Svinhufvud Oy:ssä (puh. 0400 608 947, sähköposti hanna.svinhufvud@kangassvinhufvud.fi). Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera viimeistään 15.6.2018 osoitteessa http://www.kangassvinhufvud.fi/tyopaikat/.

Osaamisalue: ,

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi