Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Avustavia työntekijöitä yksityistilaisuuteen (16.3.20204)

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 06.03.2024, 16:00
  • Suljettu 11.03.2024, 0:42

Avustavia työntekijöitä yksityistilaisuuteen (16.3.20204)

Etsimme nyt innokkaita

AVUSTAVIA TYÖNTEKIJÖITÄ 

yksityistilaisuuteen, yhden päivän työkeikalle. Tilaisuudessa teet töitä yhdessä muiden tilaisuuden avustavien työntekijöiden kanssa. Työntekijöitä tarvitaan mm. juhlatilan valmisteluun, vieraiden paikalleen ohjaamiseen, yleiseen tilojen viihtyisyydestä huolehtimiseen, sekä muihin avustaviin tehtäviin. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet ehdottoman asiakaspalveluhenkinen, ja vapaa työskentelemään 16.3. Tärkeintä on, että tekijöiltämme löytyy työhön positiivinen asenne!

Tilaisuus on yksityisyrityksen juhla. Kyseessä on noin sadan hengen juhlat Lahdessa, erillisessä juhlatilassa. Paikalle on hyvät kulkuyhteydet. Ajankohtana lauantai 16. maaliskuuta, työt alkaen noin keskipäivällä tai kello 17:00 (työtehtävästä riippuen) ja jatkuen siitä illan ajan.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä työntekijät palkataan heti sopivien ehdokkaiden löytyessä! Lisätietoa saat numerosta 044 728 3771 / Jade.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi