RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Pakettiautonkuljettajalle kokoaikaista työtä!

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 20.09.2023, 0:00
  • Suljettu 30.09.2023, 0:00

Pakettiautonkuljettajalle kokoaikaista työtä!

Oletko aina haaveillut ajavasi Sprintteriä? Nyt haaveesi voi toteutua, sillä etsimme sähäkkää ja luotettavaa pakettiautonkuljettajaa Ouluun!

Saat käyttöösi juurikin kyseisen mallisen menopelin, mielenkiintoisen reitin ja kokoaikaisen työn, jossa jopa vakinaistuminen on mahdollista. Työpäiväsi alkaa kello 06 aamulla ja päättyy, kun reitti on ajettu läpi.

Odotamme sinulta B ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Työ on hektistä ja pysähdyspaikkoja on paljon, joten järjestelmällisyys sekä täsmällisyys auttaa sinua onnistumaan tässä työssä!

Aiempi vastaava kokemus toki katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Heräsikö mielenkiintosi? Hae tehtävää heti ja jos sinulla heräsi kysymyksiä niin kysy lisää Harri Junnila, p. 044 412 4487/ harri.junnila@rtkhenkilostopalvelu.fi 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: