Kårkulla samkommun

Vikarierande vårdare till KUR-kojans serviceenhet (561)

  • Sijainti Kårkulla
  • Julkaistu 04.08.2022, 16:00
  • Suljettu 19.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vikarierande vårdare till KUR-kojans serviceenhet (561)

Kårkulla samkommun rekryterar 

EN VIKARIERANDE VÅRDARE (561)

i heltid till särskilt krävande boendeenheten KUR–Kojan, där spetskunnandet tas i beaktande. KUR-Kojans boendeenhet är belägen i Kirjala, Pargas. Anställningen ett vikariat fram till 24.2.2023 och inleds snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Arbetet är periodarbete.

KUR-Kojan är en del av Expert- och utvecklingscentret i lugna och natursköna Kirjala, Pargas. Vi är ett litet lägenhets- och gruppboende utformat utifrån våra servicetagares individuella behov. Hos oss bor servicetagare med intellektuell funktionsnedsättning och med autism. Till oss finns regelbundna bussförbindelser från både Åbo och Pargas.

Vi arbetar strukturerat och rutinfokuserat utgående från ett socialpedagogiskt- och personcentrerat arbetssätt. Viktiga värderingar som styr vårt arbetssätt är servicetagarens delaktighet, självbestämmande och valfrihet. Vi erbjuder ett mångsidigt och intressant samt utmanande jobb. Vi söker dig som är flexibel, har en öppen attityd, ett gott bemötande och kan agera och ta beslut i utmanande klientsituationer.

Vi erbjuder dig: 

– En trevlig arbetsgemenskap
– Möjlighet att utvecklas i ditt arbete
– E-passi för kultur, idrottsaktiviteter och massage
– En mångfald av interna fortbildningar inom samkommunen
– Möjlighet att köpa god mat från vårt eget kök

Behörighetsvillkoren för en vårdare är lämplig yrkesexamen (närvårdare eller motsvarande) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. 

Lön utbetalas enligt kollektivavtalet SH (grundlönen (2 299,52€). Anställningen inleds med prövotid. I uppgiften krävs ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (§48 1227/2016). Enligt lagen om smittosamma sjukdomar 5 kap 48 a § förutsätter vi även att sökanden vid eventuella anställning är vaccinerad mot Covid19.

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till chefen för Expert- och utvecklingscentret Susanne Karlsson och lämnas in via samkommunens elektroniska rekryteringssystem.  Ansökan kan även sändas per post till Kårkullavägen 142, 21610 Kirjala (märk kuvertet vårdare/Triangeln) och ska vara oss tillhanda senast 18.8.2022. 

Vid uppdatering av annons är du fortfarande med i sökprocessen. 

Närmare information ger ansvarig handledare Viktor Karlsson, 0247 431 107 eller vkarlsso@karkulla.fi.

Organisationsbeskrivning:
Kårkulla samkommun ger service till svenskspråkiga personer med funktionsnedsättning och är en av Svenskfinlands största arbetsgivare med ca 1000 anställda. Verksamhetens syfte är att säkra en kvalitativt god omsorg och målet är att vara en attraktiv och modern arbetsplats som har en god personalpolitik. Nyckelorden för samkommunens värdegrund är Begriplighet, Hanterbarhet och Meningsfullhet. Värdegrunden återspeglas i personalstrategin och därigenom i det dagliga arbetet.

4.7.2022

Sökord: vårdbranschen, hoitoala, hoitaja, lähihoitaja

Osaamisalue: