Kassiopeia Finland Oy

Myynnin harjoittelija, Espoo/Levi

  • Sijainti Kittilä
  • Julkaistu 10.08.2022, 11:11
  • Suljettu 29.08.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myynnin harjoittelija, Espoo/Levi

Haemme nyt innostunutta, uutta tehtävää etsivää

MYYNNIN HARJOITTELIJAA

osaksi myynnin ammattitaitoista seitsemänhenkistä tiimiä avustamaan kuluttaja- ja yritysmyyntitoiminnoissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. ryhmien ja nimilistojen hallinnointi, ostolaskujen tekeminen ja ryhmiin liittyvät avustavat tehtävät. Tehtävässä mahdollistat asiakkaille huippukokemukset vetovoimaisen Levin talvessa.

Tarjoamme sinulle

Myynnin harjoittelijana pääset tutustumaan näköalapaikalta ravintola- ja hotelliliiketoimintaamme. Voimme luvata, että tässä tehtävässä eivät mahdollisuudet uuden oppimiseen lopu! Pääset tutustumaan työn kautta erilaisiin myyntiä ja operatiivista toimintaa tukeviin toimistotehtäviin tiimissä, jossa hoidamme myös monenlaisia jakelukanavia, hinnoittelua, sopimuksia ja asiakaspalvelua.

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet työssä kehittymiseen. Rakennamme yhdessä henkilöstömme kanssa valtakunnallista hotelli- ja ravintola-alan ketjua, joka tarjoaa ikimuistoisia kokemuksia asiakkailleen.

Saat harjoittelun ajalta hyvät edut hotelleissamme ja ravintoloissamme sekä rennon ja mutkattoman työyhteisömme tuen työllesi. Jaamme kaikki yhteisen intohimon matkailu- ja ravintola-alaa kohtaan.

Tehtävän sisältöä voimme muokata myös kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Harjoittelu on määräaikainen ajalla lokakuu 2022 – maaliskuu 2023.

Odotamme sinulta

Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja uuden oppimisesta. Teet työtä positiivisella, innostuneella asenteella ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja.

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten hyvä kielitaito, erityisesti englannin kielen, on edellytys tehtävän hoitamisen kannalta.

Työpisteesi voi sijaita sopimuksen mukaan esimerkiksi Espoossa tai Levillä.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Lisätietoja tehtävästä antaa myyntitiimin vetäjä Anna Halme 15.8. alkaen p. 0400 422 552 tai sähköpostitse anna.halme@kassiopeia.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si hakulinkin kautta viimeistään sunnuntaina 28.8.2022.

Meistä

Kassiopeia Hotels & Restaurants työllistää yli 100 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä. Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja ja toimimme vuosikymmenen kokemuksella. Hotelliperheeseemme kuuluu Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi Lapissa sekä 2021 Espooseen avautunut Hotel Matts. Ravintolaperheeseemme kuuluu kolme viihtyisää ravintolaa pääkaupunkiseudulla sekä Lapin hotelliemme ja Tapahtumakeskus Levi Summitin monipuoliset ravintolapalvelut.

Osaamisalue: